Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Προβληματισμός με Στοχ!!

Τους λόγους του παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος του Στοχ αναζητούν στον ΠΑΟΚ με τους υπεύθυνους να έχουν αρχίσει να σκέφτονται σοβαρά και εάν ευσταθούν τα όσα ακούγονται για νυχτοπερπατήματά.

Προβληματισμός με Στοχ
Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Στοχ έχει προκαλέσει μεγάλο προβληματισμό στον ΠΑΟΚ. Για τον λόγο αυτό τα άτομα της διοίκησης έχουν αρχίσει να αναζητούν τους λόγους για την αποχή του Σλοβάκου από τις καλές εμφανίσεις .

Ένας από τους λόγους που εξετάζουν οι διοικούντες είναι η εξωγηπεδική ζωή του παίκτη. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρχαν πληροφορίες, από πολλά άτομα τα οποία έκαναν λόγο για νυχτοπερπατήματά του παίκτη.

Πλέον, μετά τις κακές εμφανίσεις, άνθρωποι του Δικεφάλου του Βορρά έχουν αρχίσει να «φιλτράρουν» τις πληροφορίες αυτές που είχαν φτάσει και να διαπιστώσουν εάν ισχύουν.

Οι εξελίξεις πρέπει να αναμένονται μετά την επιστροφή του Στοχ από την Σλοβακία, όταν και του ζητηθεί να υπάρξει συζήτηση μαζί του για να του καταθέσουν τους προβληματισμούς και τα παράπονά τους και να ακούσουν τις δικές του απόψεις.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: