Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

«Χρόνια Πολλά Γιώργο»

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Γιώργος Γεωργιάδης, με την ΠΑΕ του Δικεφάλου, όπως το συνηθίζει, άλλωστε, να εύχεται «χρόνια πολλά» με τον δικό της τρόπο στον Σερραίο μεσοεπιθετικό.

Αναλυτικά το θέμα, όπως φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον ποδοσφαιριστή μας Γιώργο Γεωργιάδη ολόθερμα χρόνια πολλά, με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες!

Ο γεννημένος στο Μητρούσι Σερρών στις 14.11.1987 μέσος αγωνίζεται σήμερα στον ΠΑΟΚ, μετά την μεταγραφή του από τον Πανσερραϊκό το καλοκαίρι του 2011, έπειτα από ένα θρίλερ διαπραγματεύσεων.

Λίγοι ίσως ξέρουν ότι στον Πανσερραϊκό όμως πήγε, αφού αφέθηκε ελεύθερος από τα τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ το 2005. Για τον ίδιο εκείνο ήταν ένα μάθημα ζωής και έβαλε ως στόχο την επιστροφή του είτε στον ΠΑΟΚ, είτε σε άλλο μεγάλο σύλλογο. Καθιερώνεται αμέσως σχεδόν με τον Πανσερραϊκό και συμμετέχει στην άνοδο στην Α? Εθνική το 2008 και στην επιστροφή το 2010 (ως πρωταθλητές της Football League). Με τη φανέλα του Πανσερραϊκού ντεμπουτάρει και στην Εθνική Ανδρών στα 23 του χρόνια, αφού ο Fernando Santos τον χρησιμοποιεί σε φιλικό αγώνα εναντίον της Αυστρίας στις 17/11/2010 (1-2 για την Εθνική μας), τρεις μόλις μέρες μετά τα γενέθλιά του.

Η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ γιορτάζεται σε ολόκληρη την οικογένεια και ο Γεωργιάδης συμμετέχει πλέον στις υποχρεώσεις της ομάδας φορώντας το αγαπημένο του 7 και επιτυγχάνοντας τον πρώτο στόχο που έβαλε ως ποδοσφαιριστής. Την επιστροφή στον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: