Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Αντιδρούν οι παίκτες!!

Αντιδρούν οι παίκτεςΤην απόφαση να σταματήσουν τις προπονήσεις εάν μέχρι την Παρασκευή δεν πάρουν μέρος των χρημάτων που του οφείλει η ΠΑΕ πήραν οι ποδοσφαιριστές του Πανιώνιου.

Χθες πριν την έναρξη της χθεσινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές μίλησαν με τον Νίκο Παντέλη και τους συνεργάτες του. Τους εξέφρασαν τα παράπονά τους για τη μεταχείριση που έχουν από τη διοίκηση και το γεγονός ότι παρά την προσπάθεια που εκείνοι καταβάλουν οι υποσχέσεις από τους υπευθύνους για πληρωμές έχουν μείνει… υποσχέσεις.

«Μας κοροϊδεύουν! Δεν μας υπολογίζουν. Δεν υπάρχει κανένας επενδυτής. Δεν έχουμε πάρει ευρώ και αντιμετωπίζουμε πρόβλημα επιβίωσης», ανέφεραν οι «κυανέρυθροι» χαρακτηριστικά στον προπονητή τους και στους ανθρώπους που πλαισιώνουν το τεχνικό τιμ.

«Θα συνεχίσουμε τις προπονήσεις μέχρι Παρασκευή-Σάββατο και περιμένουμε να πληρωθούμε. Αν όχι, στο φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης δεν θα κατέβουμε να αγωνιστούμε», ανέφεραν οι παίκτες.

Λίγο αργότερα αποφασίσθηκε να ακυρωθεί το προγραμματισμένο για την Κυριακή φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Από πλευράς διοίκησης του Πανιωνίου αυτό που λέγεται προς τους παίκτες συχνά πυκνά τον τελευταίο καιρό είναι ότι βρίσκονται σε επαφές με επενδυτές. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται δημόσια, τουλάχιστον, από επίσημα χείλη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: