Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

«Θετικοί με ΠΑΟΚ»

maketa
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ταγαράδων, Δημήτρης Καλαθάς και τόνισε πως η κοινότητα του είναι θετική στην προοπτική να δημιουργηθεί το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στην περιοχή εκείνη αλλά με κάποιες προϋποθέσεις.
Αναλυτικά είπε:
Για τη στάση της κοινότητας των Ταγαράδων:
“Κάναμε γενική συνέλευση των κατοίκων, θέσαμε τον θέμα, το συζητήσαμε, αφουγκραστήκαμε τη κοινή γνώμη και είμαστε θετικοί με την ιδέα αυτή. Θέλουμε επενδύσεις στην περιοχή μας  γιατί δημιουργούν εισοδήματα, αυξάνουν την απασχόληση και δημιουργούν υπεραξία. Απλά θέτουμε κάποιες προϋποθέσεις για να βοηθήσουμε την κοινότητα μας”.
Για τις προϋποθέσεις που θέτει η κοινότητα των Ταγαράδων:
“Ζητάμε από τον δήμο Θέρμης αυτά τα χρήματα να επενδύονται για κάποιο καιρό στη κοινότητα  των Ταγαράδων σε έργα υποδομής που έχουμε ανάγκη. Επίσης ζητήσαμε κάποιες από τις θέσεις εργασίες να δοθούν σε άτομα από την κοινότητα μας. Είχαμε πολλά προβλήματα όπως την χωματερή και απλά ζητάμε κάποια πράγματα να βοηθηθούμε”.
Για την μίσθωση της περιοχής:
“Είναι δημόσιος διαγωνισμός, και δε ξέρουμε πόσο θα είναι η ακριβής μίσθωση. Το αρχικό ποσό θα είναι γύρω στις 80.000″.
Για τις προϋποθέσεις που υπάρχουν να δημιουργηθεί κολυμβητήριο στη περιοχή εκείνη:
“Υπάρχει γεωθερμικό πεδίο εδώ πέρα. Επιπλέον, υπάρχει άδεια από τον Δήμο Θέρμης για αθλητικές εγκαταστάσεις. Σε εκείνο το χώρο ήταν να γίνει ένα κολυμβητήριο Ολυμπιακών προδιαγραφών αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Μπορεί να γίνει ένα κολυμβητήριο με 25αρα πισίνα που θα ανήκει στον Δήμο Θέρμης”.
Για την πρόσβαση σε εκείνη τη περιοχή:
“Υπάρχουν δύο δρόμοι να πας σε αυτόν τον χώρο. Ο ένας δρόμος είναι  μέσα από τους Ταγαράδες  από την πέμπτη οδό. Ο άλλος δρόμος είναι  μετά την γέφυρα της Θέρμης. Αυτός  ο δρόμος βέβαια είναι χωματόδρομος  και θα χρειαστεί να να διαπλατυνθεί και να γίνει ασφαλτοδρόμηση”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: