Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

«Καλύτερος ο Πανιώνιος»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Πανιωνίου ο προπονητής της Μπισόνς, Γκρέγκορι Γκίμπσον, καθώς όπως εξήγησε οι «κυανέρυθροι» ήταν καλύτεροι στο παρκέ στο μεγαλύτερο διάστημα του μεταξύ τους ματς.

«Καλύτερος ο Πανιώνιος»
Η Μπίσον γνώρισε την ήττα από τον Πανιώνιο στο Ελληνικό για την 5η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Eurocup και ο τεχνικός της ομάδας, Γκρέκορι Γκίμπσον τόνισε πως οι γηπεδούχοι άξιζαν τη νίκη καθώς είχαν καλύτερη απόδοση στις τρείς από τις τέσσερις περιόδους.

«Ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλύτερος στα τρία τελευταία δεκάλεπτα. Θα συμφωνήσω με τον Μπιλ Κιζ ότι ο Πανιώνιος άξιζε την νίκη και εκτέλεσε καλύτερα το πλάνο του. Ο αντίπαλός μας ήταν πνευματικά σε πολύ υψηλό επίπεδο για τον σημερινό αγώνα. Εμείς μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεν εφαρμόσαμε το πλάνο μας και ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλύτερος στις επόμενες τρεις περιόδους», ήταν τα λόγια του κόουτς της Φινλανδικής όμως.

Από την πλευρά του ο πρώην παίκτης των «κυανέρυθρων», Μπίλι Κιζ, σχολίασε: «Γνωρίζαμε τι θα έκανε ο Πανιώνιος στο σημερινό ματς. Ξέραμε ότι θα παίξουν δυνατή άμυνα, θα έβαζαν πίεση σε μας και θα προσπαθούσαν να ελέγξουν τον ρυθμό. Εκτέλεσαν το πλάνο τους καλύτερα από εμάς. Έκαναν πολύ καλή δουλειά στην άμυνα και δίκαια νίκησαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: