Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Μια ξεματιάστρα για τους Άγγλους!

Τις υπηρεσίες των Στίβεν Τζέραρντ και Κάιλ Γουόκερ θα στερηθεί ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Ρόι Χότζον, για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Χιλή την Παρασκευή.

Μια ξεματιάστρα για τους Άγγλους
Κάποιος να… ξεματιάσει την Εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Μετά τις γνωστές απουσίες των Μάικλ Κάρικ και Ντάνι Γουέλμπεκ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που «κόπηκαν» από τον Ρόι Χότζον λόγω τραυματισμών, νέα ονόματα ήρθαν να προστεθούν στο απουσιολόγιο της εθνικής Αγγλίας.

Συγκεκριμένα, χωρίς τον Στίβεν Τζέραρντ και τον αμυντικό Κάιλ Γουόκερ θα παραταχθεί η εθνική ομάδα της Αγγλίας στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στη Χιλή την Παρασκευή.

Οι δύο παίκτες ακολούθουν ατόμικο πρόγραμμα εκγύμνασης ελπίζοντας να είναι διαθέσιμοι για την άλλη φιλική αναμέτρηση των «τριών λιονταριών» με την Γερμανία την προσεχή Τρίτη.

Από την άλλη, ο Ρόι Χότζον είδε τον Λάμπαρντ να προπονείται κανονικά σήμερα, ξεπερνώντας το κρύωμα που είχε και αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά, φορόντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού, απέναντι στους Χιλιανούς.

Τέλος, σε ετοιμότητα για το παιχνίδι της Παρασκευής είναι και ο επιθετικός της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Στάριτζ, που αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα στον αγκώνα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: