Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Σχεδόν στη…Βραζιλία το Μεξικό!

Το Μεξικό νίκησε με σκορ 5-1 την Νέα Ζηλανδία στην πρώτη μεταξύ τους μονομαχία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας και εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση.

Σχεδόν στη…Βραζιλία το Μεξικό
Με το «ενάμιση» πόδι στο Μουντιάλ του 2014 στην Βραζιλία βρίσκεται πλέον το Μεξικό. Η ομάδα του Μιγκέλ Ερέρα, συνέτριψε 5-1 τη Νέα Ζηλανδία στον πρώτο αγώνα μπαράζ και θα πρέπει να επιδείξει τάξεις… αυτοχειρίας στη ρεβάνς που θα γίνει εκτός έδρας για να αποκλειστεί.

Το Μεξικό άνοιξε το σκορ στο 32ο λεπτό με τον Αγκιλάρ ενώ διπλασίασε τα τέρματά του στο 40ό λεπτό με τον Χιμένεθ. Η κυριαρχία των μεξικανών, συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στο 48' και το 80' ο Περάλτα έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες των φιλοξενούμενων για ανατροπή. Ο αρχηγός Ράφα Μάρκες έβαλε το…κερασάκι στην τούρτα στο 84', ενώ το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Κώστα Μπαρμπαρούση (αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι) αρκέστηκε στο γκολ της τιμής με τον Τζέιμς, πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

Οι συνθέσεις:

Μεξικό: Μουνιός, Αγκιλάρ, Βαλενσουέλα, Φρανσίσκο Ροντρίγκες, Μάρκες, Λαγιούν, Πένια (64' Εσκομπόσα), Μεντίνα, Μόντες (59' Α. Ματίας), Περάλτα (81' Χ. Μολίνα), Χιμένες.
Νέα Ζηλανδία: Μος, Μπέρτος, Βίτσελιτς, Ντουράντε, Σμιθ, Λόκχεντ, Μακγκλίντσι, Μπρόκι (59' Μ. Ρόχας), Κρίστι (53' Κ. Τζέιμς), Γουντ (67' Φάλον), Μπαρμπαρούσης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: