Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Τη νύχτα μπαίνουν τα καλύτερα… γκολ!

Μόνο νύχτα θα ήθελαν να αγωνίζονται από εδώ και πέρα οι παίκτες της Γρανάδα, καθώς οι πέντε νίκες που έχει κάνει έως τώρα στο πρωτάθλημα είναι βράδυ.Το www.sport-fm.gr σας παρουσιάζει.

Τη νύχτα μπαίνουν τα καλύτερα… γκολ
Μπορεί ο Ορέστης Καρνέζης να μην έχει καταφέρει να γίνει βασικός στην Γρανάδα μέχρι τώρα, ωστόσο το www.sport-fm.gr παρουσιάζει το έργο των συμπαικτών του, που έχουν γευτεί την χαρά της νίκης 5 φορές και όλες μετά τις οχτώ το βράδυ!

Όπως αποδεικνύουν και οι αριθμοί, η ομάδα της Γρανάδα έχει μαζέψει 17 πόντους μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, μετρώντας 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Αξιοσημείωτο από τις 5 νίκες είναι ότι η ομάδα της «Ανδαλουσίας» τις έχει πετύχει όλες βράδυ! Δηλαδή όταν αγωνίζεται από τις οχτώ και μετά…!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Ήταν 18 Αυγούστου, στην έναρξη του πρωταθλήματος όταν οι Ανδαλουσιάνοι κέρδισαν με 2-1 την Οσασούνα .Το παιχνίδι αυτό είχε διεξαχθεί στις οχτώ το βράδυ!

Η δεύτερη νίκη για τους παίκτες του Λούκας Αλκαράθ άργησε να έρθει. Έγινε απέναντι στην ομάδα του Ερνέστο Βαλδέρδε, την Μπιλμπάο, στις 30 Σεπτεμβρίου με 2-0 στις έντεκα το βράδυ.

Έπρεπε να περάσει κοντά ένας μήνας για να ξαναγευτεί τη χαρά της νίκης και αυτό έγινε στις 26 Οκτωβρίου απέναντι στην Έλτσε με 1-0 και ώρα εννέα.

Ο μήνας Νοέμβριος έχει ξεκινήσει πολύ «γούρικα» για τους συμπαίκτες του Ορέστη Καρνέζη που έχουν πετύχει τις δυο τελευταίες τους νίκες.

Την πρώτη και στην σειρά τέταρτη την έκαναν απέναντι στην Λεβάντε με 1-0. Ο αγώνας αυτός είχε διεξαχθεί στις οχτώ.

Έπρεπε να περάσουν 5 μέρες για να πετύχει άλλη μια σπουδαία νίκη απέναντι στην Μάλαγα με 3-1! Είναι και η τελευταία νίκη έως τώρα, και αυτή επιτεύχθηκε στις έντεκα! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: