Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Χέντερσον: «Είμαι αισιόδοξος για το 2014»

Ο μέσος της Λίβερπουλ, Τζόρνταν Χέντερσον ελπίζει ότι η πρωτοχρονιάτικη νίκη τους επί της Χαλ μπορεί να φέρει μια πετυχημένη χρονιά για την ομάδα του.

Χέντερσον: «Είμαι αισιόδοξος για το 2014»
Τα γκολ των Άγκερ και Σουάρες βοήθησαν την Λίβερπουλ να νικήσει τη Χαλ Σίτι και οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το 2014.

Αν και οι τρείς πόντοι έφεραν την ομάδα του στην τέταρτη θέση, ο 23χρονος άσος παραδέχτηκε ήταν πιο δύσκολο από ό,τι φάνηκε. «Ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε τη χρονιά με καλό αποτέλεσμα. Ίσως να μην αγωνιστήκαμε όπως είχαμε αγωνιστεί σε άλλους αγώνες, αλλά δείξαμε ότι μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ακόμα και εάν δεν παίζουμε αρκετά καλά», τόνισε.

«Μπορούσαμε να βάλουμε περισσότερα γκολ. Έπρεπε να είχα σκοράρει όταν είχα την ευκαιρία . Αλλά και ο τερματοφύλακας της Χαλ έκανε μερικές καλές αποκρούσεις. Το πιο σημαντικό πράγμα ήταν που πήραμε τους τρεις βαθμούς και είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε το Άνφιλντ ένα φρούριο ώστε να είναι πραγματικά δύσκολο για τις ομάδες όταν θα έρχονται να αγωνιστούν στην έδρα μας. Το προσπαθούμε αυτό και ελπίζουμε μπορούμε να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο να μαζεύουμε βαθμούς», είπε σε δηλώσεις του ο Χέντερσον. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: