Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

«Ναι» από Πέτριτς, «χτυπάει» και Όλσεν!

Ιδιαίτερα ενισχυμένος ενδέχεται να βγει ο Παναθηναϊκός από το μεταγραφικό παζάρι, αφού μετά το διαφαινόμενο «ναι» του Πέτριτς, φημολογείται κρούση για δανεισμό του Όλσεν της Ίντερ.

«Ναι» από Πέτριτς, «χτυπάει» και Όλσεν
Πολύ κοντά στο να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού βρίσκεται ο Μλάντεν Πέτριτς, ενώ γίνεται ήδη λόγος για προφορική συμφωνία του «τριφυλλιού» με τον Κροάτη επιθετικό, ο οποίος ως όνομα είναι σε θέση να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Αυτό βέβαια, μένει να αποδειχτεί και αγωνιστικά και ελπίδα όλων είναι -εφόσον πραγματοποιηθεί η μεταγραφή- να βαδίσει στα βήματα του Πράνιτς, ο οποίος απέδειξε πως μόνο τελειωμένος δεν είναι ποδοσφαιρικά.

Άλλωστε η παρουσία των συμπατριωτών του (Πράνιτς, Σίλνενφελντ) είναι ένας από τους λόγους για τη θετική απάντηση του Κροάτη. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Πέτριτς ξέρει πως θα βρει χρόνο συμμετοχής στην προσπάθεια που κάνει να βρεθεί με την εθνική ομάδα της χώρας του στο Μουντιάλ, αλλά και το ότι η γυναίκα του είναι Ελληνίδα, κάνουν τον Πέτριτς να πλησιάζει ολοένα και πιο κοντά στους «πράσινους».

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται μέσα στο σαββατοκύριακο στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για έναν ακόμη ποδοσφαιριστή, για τον οποίο ενδέχεται να ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός. Πρόκειται για τον νεαρό Δανό κεντρικό χαφ, Πάτρικ Όλσεν, ο οποίος ανήκει στην Ίντερ.

Ο Όλσεν αποκτήθηκε από την Μπρόντμπι το 2012 και οι «νερατζούρι» ψάχνουν να βρουν ομάδα ώστε να τον παραχωρήσουν δανεικό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: