Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Πεδουλάκης: «Κάναμε το πρώτο βήμα και προχωράμε»

Με καλή απόδοση στο παρκέ του ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Αρμάνι στην πρεμιέρα του Top 16 της Euroleague και έκανε «το πρώτο βήμα», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Πεδουλάκης: «Κάναμε το πρώτο βήμα και προχωράμε»
Ο Παναθηναϊκός παίζοντας με συγκέντρωση και ενέργεια κόντρα στην Αρμάνι μπήκε με το δεξί στο Top 16 της Euroleague. Η νίκη αυτή όμως δεν ήταν τίποτα παραπάνω από το πρώτο βήμα, όπως είπε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το τέλος του αγώνα.

«Ήταν πρεμιέρα για το Top 16. Παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι και με διάθεση μέσα στο παιχνίδι. Είχαμε αυτοσυγκέντρωση και ενέργεια. Πήραμε πολλές κατοχές. Στο τρίτο δεκάλεπτο ξεκαθάρισε το ματς. Δεν δεχτήκαμε αιφνιδιασμούς, ελέγξαμε τον ρυθμό. Έκανε η Αρμάνι πράγματα που δεν της αρέσουν. Κάναμε το πρώτο βήμα και προχωράμε», είπε αρχικά ο «Άρτζι» και πρόσθεσε για τη διάρκεια σε απόδοση που έχουν στο παρκέ οι «πράσινοι» στα τελευταίας τους ματς:

«Δεν θέλω να λέμε τα ίδια πράγματα. Κάναμε προπονήσεις ξεκουραστήκαμε και τρανό παράδειγμα ο Διαμαντίδης με την ενέργεια που έβγαλε. Θέλουμε να είμαστε όλοι υγιείς. Αυτό είναι το σημαντικό και ίσως το σημαντικότερο. Σήμερα κάναμε πολλά λάθη και θα πρέπει να τα μειώσουμε. Ο Ρόκο έπαιξε έξω και είναι με μία προπόνηση. Μετά το 25’, το 30’ ήρθε στο μυαλό τους το παλιό παιχνίδι. Ποντάραμε περισσότερο στην εμπειρία του Ρόκο παρά στα νιάτα μας».


«Η άμυνα το κλειδί»
Η άμυνα ήταν αυτή που έκανε τη διαφορά στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με τον συνεργάτη του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργο Βόβορα.

Αφετηρία για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο ήταν η καλή του άμυνα, όπως μαρτυρά το παθητικό των 57 πόντων και σημείωσε ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας.

«Η άμυνά μας ήταν το κλειδί. Μας έδωσε τη δυνατότητα να πάρουμε μια διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο και στο τέταρτο να κάνουμε σωστή διαχείριση της κατάστασης φτάνοντας σε μια σημαντική νίκη», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: