Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Λαμ: «Υπέροχοι παίκτες Τιάγκο και Γκέτσε»

Πολύτιμες προσθήκες για την Μπάγερν Μονάχου έχουν αποδειχτεί τους τελευταίους μήνες οι Τιάγκο Αλκάνταρα και Μάριο Γκέτσε, σύμφωνα με τον Φίλιπ Λαμ.

Λαμ: «Υπέροχοι παίκτες Τιάγκο και Γκέτσε»
Ένα επίπεδο πιο ψηλά έχουν ανεβάσει τη μεσαία γραμμή της Μπάγερν Μονάχου τα δυο μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού, Μάριο Γκέτσε και Τιάγκο Αλκάνταρα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της γερμανικής ομάδας ο Φίλιπ Λαμ.

«Εμείς στην Μπάγερν πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι που είμαστε σε θέση να προσελκύσουμε ποδοσφαιριστές όπως είναι ο Τιάγκο και ο Γκέτσε», τόνισε αρχικά ο αρχηγός των Βαυαρών και πρόσθεσε: «Είναι και οι δυο υπέροχοι παίκτες με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Είναι ευχάριστο να τους βλέπεις να αγωνίζονται, ενώ κατάφεραν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να προσαρμοστούν αμέσως στην ομάδα».

Στην συνέχεια ο 30χρονός δεξιός μπακ αναφέρθηκε και στις υποχρεώσεις της Μπάγερν Μονάχου: «Προς το παρόν είμαστε στη σωστή κατεύθυνση, αλλά σίγουρα μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Είδαμε τις δυνατότητες μας στους εκτός έδρας αγώνες με την Μάντσεστερ Σίτι και τη Λεβερκούζεν και χρειαζόμαστε περισσότερες εμφανίσεις σαν αυτές».

Οι Βαυαροί θα αντιμετωπίσουν στις 24 Ιανουαρίου εκτός έδρας την Γκλάντμπαχ μετά από την χειμερινή ανάπαυλα του γερμανικού πρωταθλήματος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: