Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Οι δουλειές των μάνατζερ…!!

ardemagni22
Στον Arena FM 89,4 μίλησε από το Μιλάνο ο μάνατζερ του Ιταλού σέντερ φορ Ματέο Αρντεμάνι, Στέφανο Λομπάρντι και μίλησε για τα χαρακτηριστικά του πελάτη του  και για τις πιθανότητες που υπάρχουν να μεταγραφεί ο ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Στέφανο Λομπάρντι:
Για τις επαφές που έχουν γίνει: Ήρθε σε επαφή μαζί μου ένας Ιταλός μάνατζερ που δουλεύει στην Ελλάδα. Εμείς του δηλώσαμε πως είμαστε διαθέσιμοι και πλέον περιμένουμε να γίνει κάποια κίνηση”.
Για τα χαρακτηριστικά του Αρντεμάνι: “Ο Αρτντεμάνι ανήκει στην Αταλάντα και τώρα παίζει δανεικός στη Κιέβο Βερόνα. Πέρυσι με την Μόντενα έβαλε 26 γκολ. Είναι πολύ καλός σκόρερ, προστατεύει καλά τη μπάλα και είναι δυνατός στο ψηλό παιχνίδι. Τώρα ψάχνει να παίξει κάπου αλλού και να κάνει κάτι διαφορετικό στη καριέρα του”.
Για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να έρθει στον ΠΑΟΚ: “Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017. Μπορεί να έρθει στον ΠΑΟΚ με μορφή δανεισμού καθώς ο παίκτης θέλει να παίξει στο εξωτερικό”.

Για το αν υπάρχουν προτάσεις για τον ποδοσφαιριστή: “Έχω μιλήσει με τον ποδοσφαιριστή και είναι ανοιχτός σε κάθε ενδιαφέρον. Πάντως επειδή έχει σκοράρει και πρόσφατα, ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και από  ομάδες της Serie B αλλά και της Serie A”.
Για τον λόγο που θέλει να φύγει από την Κιέβο Βερόνα: ” Η ομάδα παίζει με έναν επιθετικό στο σχήμα της και υπάρχουν πολλοί επιθετικοί στο ρόστερ που μοιράζονται τον χρόνο. Βέβαια, δεν είναι σίγουρο πως θέλει να φύγει καθώς ο προπονητής της Κιέβο Βερόνα του είπε πως τον θέλει στην ομάδᔨ.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: