Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Σταθερή η κατάσταση του Σουμάχερ!

Σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Μίχαελ Σουμάχερ σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση. Σιωπηλή τιμή για τα γενέθλια του Γερμανού θρύλου της Formula 1 έκαναν θαυμαστές του.

Σταθερή η κατάσταση του Σουμάχερ
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του Μίχαελ Σουμάχερ. Σύμφωνα με την ενημέρωση που έλαβε το πρωί της Παρασκευής η οικογένειά του από τους θεράποντες ιατρούς, ο Γερμανός πρώην πιλότος της Formula 1 που σήμερα κλείνει τα 45 του χρόνια δεν έχει παρουσιάσει μεταβολή στην κατάσταση της υγείας του, αλλά δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο «Σούμι» παραμένει στην εντατική σε τεχνητό κώμα μετά το ατύχημα που είχε την Παρασκευή κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις. Σύμφωνα με τους γιατρούς, το γεγονός ότι η κατάστασή του είναι σταθερή, έστω κι αν δεν έχει παρουσιάσει βελτίωση για περισσότερες από 80 ώρες είναι μια καλή βάση για να συνεχίσουν τη θεραπεία του. Ιατρικό ανακοινωθέν δεν έχει προγραμματιστεί και θα υπάρξει μόνο αν παρουσιαστεί κάποια αξιοσημείωτη μεταβολή στην υγεία του.

Την ίδια ώρα, η παρουσία θαυμαστών του Μίχαελ Σουμάχερ έξω από το πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Γκρενόμπλ είναι μεγαλύτερη από ποτέ από το πρωί της Παρασκευής, λόγω των γενεθλίων του. Δεκάδες φίλοι της Formula 1, κυρίως της Ferrari, έφτασαν με σημαίες και πανό, ενώ το μεσημέρι κράτησαν συμβολικά ενός λεπτού σιγή προσευχόμενοι να επιστρέψει δυνατός και να βγει νικητής και σε αυτόν τον αγώνα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: