Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

«Σούμι», γερά και Χρόνια σου Πολλά!

Ο Μίχαελ Σουμάχερ συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του και σήμερα, που κλείνει τα 45, η ευχή για Χρόνια Πολλά είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Πώς τον τιμούν οι θαυμαστές του.

«Σούμι», γερά και Χρόνια σου Πολλά
Τα γενέθλια ενός ανθρώπου πρέπει να είναι γιορτή της ζωής. Στην περίπτωση του Μίχαελ Σουμάχερ, η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να συμπίπτουν χρονικά με τον πιο δύσκολο αγώνα που έδωσε ποτέ του, αυτόν να κρατηθεί στη ζωή μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε την Κυριακή κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Ο «Σούμι» κλείνει σήμερα 45 χρόνια ζωής και όλος ο κόσμος εξακολουθεί να αγωνιά για την έκβαση της μάχης που δίνει στέλνοντας παράλληλα τις ευχές του. Ίσως αυτό το «Χρόνια Πολλά, Μίχαελ», να είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, αφού όλοι εύχονται να προσπεράσει το θάνατο και να μακροημερεύσει.

Ο Γερμανός πρώην πιλότος της Formula 1 συμπλήρωσε έξι μέρες νοσηλείας στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Γκρενόμπλ σε σταθερή, αλλά κρίσιμη κατάσταση. Παραμένει σε τεχνητό κώμα και με το σώμα του να διατηρείται σε θερμοκρασία 34 βαθμών Κελσίου, προκειμένου να υποχωρήσει το πρήξιμο και τα αιματώματα από τη σύγκρουση του κεφαλιού του με βράχο. Ούτε για την Παρασκευή υπάρχει για την ώρα κάποια προγραμματισμένη ενημέρωση από τους γιατρούς ή την εκπρόσωπό του, αφού όπως τονίζουν δεν είναι αναγκαίο κάτι τέτοιο από τη στιγμή που δεν υπάρχει ουσιαστική μεταβολή στην κατάσταση της υγείας του. Άλλωστε επισημαίνουν πως χρειάζεται υπομονή και προσοχή στην αντιμετώπιση αυτών των τραυμάτων και ίσως περάσουν πολλές ημέρες ακόμη για να υπάρχει σαφέστερη πρόγνωση.

Την ίδια ώρα, πέρα από την οικογένεια του Σουμάχερ που δεν έχει φύγει στιγμή από δίπλα του, δίπλα του βρίσκονται και οι πολυάριθμοι θαυμαστές του. Πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στη μέρα, φίλοι της Ferrari αλλά και η ίδια η «σκουντερία» (με την οποία ο ίδιος κατέκτησε πέντε σερί τίτλους) έχουν προγραμματίσει να τιμήσουν τα γενέθλιά του έξω από το νοσοκομείο με έναν λιτό τρόπο και σεβόμενοι τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: