Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

«Ευτυχισμένος στην Πάρμα»

300604_heroa1
Διέψευσε τις φήμες, που τον ήθελαν να μετακινείται στην Σαμπντόρια στη μεταγραφική περίοδο που διανύουμε, ο Αντόνιο Κασάνο. Ο διεθνής Ιταλός επιθετικός δήλωσε αφοσιωμένος στην Πάρμα για το άμεσο μέλλον.
Έντονη ήταν η φημολογία πως ο 31χρονος επιθετικός έψαχνε τρόπο να μετακινηθεί στην Σαμπντόρια αυτό το μήνα, παρά το γεγονός πως βρίσκεται στους «παρμένσι» μόλις από το καλοκαίρι.
«Αυτές οι φήμες με ενόχλησαν ιδιαίτερα, δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο της Σαμπντόρια, Εντοάρντο Γκαρόνε. Έχω συμβόλαιο με την Πάρμα και θέλω να το εξαντλήσω. Θέλω κάποια στιγμή να επιστρέψω στη Σαμπντόρια, αλλά στην Πάρμα μου συμπεριφέρονται σαν βασιλιά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ».
Ο Κασάνο μετεγράφη στη Σαμπντόρια από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2007. Παρέμεινε στη Γένοβα μέχρι τον Ιανουάριο του 2011, όποτε και μετακόμισε στη Μίλαν, μετά από διαφωνία που είχε με τον τότε πρόεδρο Ρικάρντο Γκαρόνε.
Το «κακό παιδί» του ιταλικού ποδοσφαίρου έχει σημειώσει έξι τέρματα σε 16 αναμετρήσεις με τα χρώματα της Πάρμα τη φετινή σεζόν.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: