Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Κλειστά χαρτιά από Αναστασίου!

Αποφεύγει να αποκαλύψει τα πλάνα του εν όψει Παναιτωλικού ο Γιάννης Αναστασίου. Ανακάτεψε την τράπουλα ο προπονητής του Παναθηναϊκού, οριστικά εκτός ο Ρισβάνης.

Κλειστά χαρτιά από Αναστασίου
Πιστός στην τακτική των τελευταίων εβδομάδων, ο Γιάννης Αναστασίου κρατά κλειστά τα χαρτιά του για την ενδεκάδα ενός ακόμη αγώνα του Παναθηναϊκού. Ο προπονητής του «τριφυλλιού» ανακάτεψε την τράπουλα κι άλλαζε διαρκώς πρόσωπα και θέσεις στο δίτερμα που έγινε την Παρασκευή.

Το βέβαιο, πάντως, είναι πως εκτός πλάνων είναι ο Ρισβάνης που ταλαιπωρείται από αμυγδαλίτιδας και δεν προπονήθηκε. Τη θέση του στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον σίγουρο Τριανταφυλλόπουλο θα πάρει ένας εκ των Σίλντενφελντ και Κουτρουμπή.

Σε ό,τι αφορά στις άλλες θέσεις, ο Σπυρόπουλος είναι φαβορί για το δεξί άκρο της άμυνας και ο Νάνο για το αριστερό, στο κέντρο πιθανότατα θα επιλεγούν οι Μέντες, Λαγός και Ζέκα, ενώ στην επίθεση ο Μπεργκ και ένας εκ των Κλωναρίδη ή Καρέλη με πιθανότερο τον δεύτερο. Πίσω από τον φορ θα βρίσκεται μάλλον ο Αμπέιντ.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το Σάββατο το πρωί κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή, στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται πιθανότατα και ο Μπαϊράμι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: