Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Μπράμος: «Πάντα να εστιάζουμε στην άμυνα»

Η άμυνα χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό κόντρα στην Αρμάνι και σε αυτή θα πρέπει να εστιάζουν οι «πράσινοι» σύμφωνα με τον Μάικ Μπράμο.

Μπράμος: «Πάντα να εστιάζουμε στην άμυνα»
Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα της Αρμάνι Μιλάνο στην πρεμιέρα του Top 16 της Euroleague και αυτό οφείλεται στην καλή άμυνα των «πράσινων» όπως εξήγησε ο Μάιμ Μπράμος. Μάλιστα ο 26χρονος παίκτης του «τριφυλλιού» τόνισε ότι σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης αυτό θα είναι το κλειδί καθώς η ομάδα μπορεί να μην είναι πάντα στην… καλή της μέρα επιθετικά.

«Η άμυνα μας ήταν καλή απόψε. Ήμασταν καλοί στο «ένας εναντίον ενός». Δεν ξέρουμε αν η επίθεση μας είναι πάντα καλή για αυτό πρέπει πάντα να εστιάζουμε στην άμυνα μας. Αυτό επιβάλλεται σε αυτή τη φάση του τουρνουά», είπε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ και συνέχισε για τον επόμενο ματς των «πράσινων» με την Λαμποράλ Κούτσα στην Ισπανία:

«Τα εντός έδρας είναι σημαντικά. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να τα χάνουμε και είναι σημαντικό που πήραμε τη νίκη στο ΟΑΚΑ. Το επόμενο ματς είναι με την Λαμποράλ εκτός, έχουμε ξαναπαίξει φέτος μαζί του, αλλά τώρα δεν θα είναι το ίδιο. Πρέπει να νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: