Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

«Να κοιτάξουμε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας»

Ο ΠΑΟΚ θέλει να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει και να μπει με το δεξί στο 2014 στο επικείμενο ματς με τον Ηλυσιακό, στη Θεσσαλονίκη.

«Να κοιτάξουμε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας»
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί το Σάββατο (04/01, 16:00) τον Ηλυσιακό και θέλει να μπει με το… δεξί στο 2014. Οι τραυματισμοί των Τσόχλα και Μαργαρίτη δυσκόλεψαν στην προετοιμασία του «Δικεφάλου του Βορρά», όμως όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας Σούλης Μαρκόπουλος, οι παίκτες που θα βρίσκονται στη διάθεσή του θα πρέπει να κάνουν σωστά τη δουλειά τους στο παρκέ για να πάρουν τη νίκη οι Θεσσαλονικείς.

«Εάν εξαιρέσουμε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, όλες οι άλλες ομάδες του πρωταθλήματος είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο και το γεγονός αυτό καθιστά το πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό, αλλά ταυτόχρονα και δύσκολο το κάθε παιχνίδι. Για αυτό και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε πρόκληση δημιουργηθεί μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να παίξουμε δυνατά, να σταματήσουμε τον αιφνιδιασμό των αντιπάλων μας, να διαβάσουμε την δυνατή άμυνα που παίζουν και να κλείσουμε τους χώρους που οδηγούν προς το καλάθι μας», είπε ο έμπειρος κόουτς και συνέχισε:

«Και μαζί με όλα αυτά, να κοιτάξουμε να κάνουμε σωστά την δουλειά μας. Θέλουμε να έχουμε μία δυνατή παρουσία και να ξεπεράσουμε και τα προβλήματα που έχουμε τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα και να τα καλύψουμε με την παρουσία των παικτών που έχουμε. Είναι το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς και θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να έχουμε υγεία και αγάπη μεταξύ μας και στον ΠΑΟΚ να βρει τον δρόμο του, σύμφωνα με αυτό που αξίζει στην ιστορία του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: