Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Κουκ και στο… βάθος Λουσέρο!

Συμβόλαιο συνεργασίας με τον Απόλλωνα αναμένεται να υπογράψει ο Λι Κουκ, καθώς έχει ικανοποιήσει τον Λόρι Σάντσεζ. Επαφές με τον Λουσέρο, για τον οποίο ενδιαφέρονται άλλες δύο ομάδες της Superleague.

Κουκ και στο… βάθος Λουσέρο
Φαίνεται πως τελικά ο Λι Κουκ έπεισε τον Λόρι Σάντσεζ και θα αποκτηθεί από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Άγγλος μέσος, που βρίσκεται υπό δοκιμή, δεν είναι 100% έτοιμος ώστε να βοηθήσει άμεσα, αλλά μάλλον αυτό θα ξεπεραστεί, διότι έχει καλή τεχνική κατάρτιση και πέρασε από εργομετρικές εξετάσεις. Ο Κουκ έχει αγωνιστεί σε ομάδες της πατρίδας του, ενω΄πέρυσι έπαιζε στη Λέιτον Όριεντ.

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρόκειται για την τρίτη στη χειμερινή περίοδο για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετά από αυτές των Σόουζα και Ντάλμπεργκ. Ωστόσο, δεν θα είναι και η τελευταία.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν ξεκινήσει επαφές με τον Αντριάν Λουσέρο, οποίος θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ Λάρνακας. Πάντως, υπάρχει ενδιαφέρον από ΠΑΣ Γιάννινα και Skoda Ξάνθη επίσης για τον Αργεντινό μέσο.

Επιπλέον, ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός επιθυμεί την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, εκτός από τον Σόουζα, που έχει κλείσει.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: