Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Βεζένκοβ: «Κάθε άλλο παρά εύκολο έργο»

Δύσκολο έργο περιμένει τον Άρη στα Τρίκαλα κόντρα στην τοπική ομάδα, όπως τόνισε ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ.

Βεζένκοβ: «Κάθε άλλο παρά εύκολο έργο»
Ο Άρης φιλοξενείται στο Σάββατο (04/01, 18:00) στα Τρίκαλα από την τοπική ομάδα, για την 12η αγωνιστική της Α1, με τους «κίτρινους» να είναι προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο ματς καθώς όπως εξήγησε σε δηλώσεις του και ο Αλέξανδρος Βεζένκοβ οι νεοφώτιστοι είναι δυνατοί στην έδρα τους.

«Το έργο μας απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων, κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι. Τα Τρίκαλα έχουν αποδείξει ότι καμία ομάδα δε θα περάσει εύκολα από το γήπεδό τους, έχοντας και τη συμπαράσταση του κόσμου τους. Παρ' όλα αυτά, εμείς έχουμε καλή ψυχολογία, λόγω των τελευταίων αποτελεσμάτων και θα επιδιώξουμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας αμυντικά και επιθετικά, ώστε να φτάσουμε στη νίκη και να συνεχίσουμε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων», ήταν τα λόγια του 18χρονου φόργουορντ.

Από την πλευρά του ο Παρασκευάς Μουρατίδης, που θα βρεθεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον πάγκο του Άρη, μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Αγγέλου, δήλωσε για την αναμέτρηση: «Πηγαίνουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα που έχει στις τάξεις της πάρα πολύ καλούς Αμερικανούς παίκτες και που κάνει μία εξαιρετική πορεία στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Επιπλέον, οι φίλαθλοι της ομάδας γεμίζουν το γήπεδο και τη στηρίζουν με θέρμη, δημιουργώντας μια όμορφη ατμόσφαιρα. Άρα, εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο για να διεκδικήσουμε τη νίκη σε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι, το οποίο θα κριθεί από την αμυντική μας προσπάθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: