Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Ανακοίνωσε Βλάχο ο Άρης!

Με την φανέλα του Άρη θα αγωνίζεται για τους επόμενους έξι μήνες ο Βαλεντίνος Βλάχος, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Ανακοίνωσε Βλάχο ο Άρης
Επαναπατρισμός για τον Βαλεντίνο Βλάχο, καθώς Άρης και Κλαμπ Μπριζ τα βρήκαν σε όλα και ο παίκτης θα αγωνιστεί στους Θεσσαλονικείς, ως δανεικός, για το επόμενο εξάμηνο.

Ο 21χρονος αμυντικός που έχει περάσει από Καβάλα, Θρασύβουλο και ΑΕΚ θα βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα την προσεχή Δευτέρα για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, ευελπιστώντας να συνεισφέρει κι αυτός στη «σωτηρία» του συλλόγου, αλλά και προσωπικά να ξαναβρεί τον εαυτό του, αφού δεν έπαιξε καθόλου στο βελγικό πρωτάθλημα την φετινή σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει τη συμφωνία με τη βελγική Μπριζ για τον εξάμηνο δανεισμό του Βαλεντίνου Βλάχου. Ο 21 ετών αμυντικός (γεννήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 1992), που θα βρίσκεται την προσεχή Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, αγωνίζεται σε θέση δεξιού μπακ, αλλά μπορεί να παίξει και ως δεξιός χαφ.

Ο Βαλεντίνος Βλάχος είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων (έως 21 ετών). Ξεκίνησε την πορεία του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναίκού και μετά από μία σύντομη θητεία στην Καβάλα, μεταγράφηκε στην ΑΕΚ.

Τη σεζόν 2011-2012 έπαιξε στον Θρασύβουλο ως δανεικός από την ΑΕΚ, ενώ στο τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου δέχτηκε πρόταση από την Μπρίζ, στην οποία και ανήκει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: