Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Έρχεται ο Πέτριτς!!

Ο Μλάντεν Πέτριτς εκμυστηρεύτηκε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους πως επέλεξε Παναθηναϊκό. Μέσα στο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα ο Κροάτης σπουδαίος φορ!

Έρχεται ο Πέτριτς!
Μια πολύ μεγάλη μεταγραφή είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Παναθηναϊκός. Ο Μλάντεν Πέτριτς εξομολογήθηκε σε συμπατριώτες του δημοσιογράφους πως επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και αναμένεται το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα για να υπογράψει για ενάμιση χρόνο. Αν επαληθευτεί η πληροφόρηση που έρχεται από την Κροατία, θα πρόκειται για μία πολύ σημαντική προσθήκη για τους «πράσινους», που αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν έρχεται ως… ρεζέρβα του εξαιρετικού Μάρκους Μπεργκ αλλά για να συνυπάρξουν στην επιθετική γραμμή των «πράσινων», όπως είχε συμβεί και την τριετία 2009-2012 όταν είχαν συνεργαστεί στο Αμβούργο.

Ο Κροάτης διεθνής, που έμεινε ελεύθερος από τη Γουέστ Χαμ, φέρεται να προτίμησε τον Παναθηναϊκό αντί της Ελβετίας λόγω της Ελληνίδας συζύγου του, Δέσποινας, αλλά και των πιέσεων που δέχτηκε από τους συμπατριώτες και συμπαίκτες στη «χρβάτσκα», Πράνιτς και Σίλντενφελντ, με τους οποίους διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις. Ο 33χρονος άσος, που είχε γενέθλια την Πρωτοχρονιά, έχει μεγάλο κίνητρο να παίξει και να διακριθεί λόγω του επερχόμενου Μουντιάλ.

Η προσφορά του Παναθηναϊκού στον παίκτη είναι 600.000 ευρώ για ενάμιση χρόνο, ενώ παράλληλα σε αυτή προβλέπονται μπόνους για έξοδο στο Champions League, κατάκτηση Κυπέλλου και συμμετοχών.

*Ο Κώστας Αποστολόπουλος αναμένεται να δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Για τον ταλαντούχο επιθετικό έχει εκφράσει ενδιαφέρον μεταξύ άλλων και η Καλλιθέα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: