Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Καρούντζος : «Ίσως σε ένα μήνα να ξέρουμε»

Την πεποίθησή του ότι σε ένα μήνα το Δ.Σ. της Θέρμης θα είναι σε θέση να δώσει την απάντηση που όλοι θέλουν στον ΠΑΟΚ, τόνισε ο Θανάσης Καρούντζος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. H Γραφειοκρατία το πρόβλημα.

Καρούντζος : «Ίσως σε ένα μήνα να ξέρουμε»
Για το αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ και τα κολλήματα που υπάρχουν στην υπόθεση αυτή, μίλησε ο Θανάσης Καρούντζος στο ΝovaΣΠΟΡ FM 94.6 και στην εκπομπή του Βασίλη Σαμπράκου.

Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας και Θράκης τόνισε πως το θέμα είναι του Δήμου Θέρμης και κολλάει στο γραφειοκρατικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

Για τις διαδικασίες που χρειάζονται:

«Η πρώτη και η καταλυτική διαδικασία που χρειαζόταν να γίνει ήταν να αλλάξει η κατάσταση της περιοχής από γεωργική σε οικοδομήσιμη, πράγμα που έγινε. Από εκεί και πέρα το Δ.Σ. της Θέρμης θα πρέπει να εξηγήσει στον κόσμο της περιοχής τη μελέτη και το πώς θα δημιουργηθεί ο χώρος ώστε να γνωρίζουν τα πάντα οι κάτοικοι».

Για το αν αυτό θα πάρει χρόνο:

«Το Δ.Σ. της Θέρμης μπορεί να επανέλθει και σε ένα μήνα. Όμως το πρόβλημα μπορεί να προκύψει από παντού. Μια ένσταση να γίνει. Το σχέδιο θα καθυστερήσει πολύ».

Για το να υπάρχει δυσαρέσκεια από τον ΠΑΟΚ λόγω της καθυστέρησης:

«Υπάρχει. Όλες οι επενδύσεις στη χώρα μας μπλοκάρουν λόγω γραφειοκρατίας. Υπάρχουν θέματα στις ρυθμίσεις της πολεοδομίας, θέματα για περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δασικές και άλλα τόσα πράγματα. Πρέπει το κράτος να αλλάξει όλες αυτές τις συνθήκες. Πολλοί είναι οι επιχειρηματίες που αποτρέπονται από τις υπάρχουσες διατάξεις. Πιστεύω ότι ο Δήμος Θέρμης μπορεί να προχωρήσει το θέμα και πιστεύω ότι θα το κάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: