Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Πρίντεζης: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω τις ήττες»

Οι δύο ήττες από Παναθηναϊκό και ΚΑΟΔ πρέπει να μείνουν πίσω για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη. Έτοιμος να παίξει για τον τραυματία Πέτγουεϊ, ο «Πριντ».

Πρίντεζης: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω τις ήττες»
Πίσω τους πρέπει να αφήσουν τις δύο κολλητές ήττες από τον Παναθηναϊκό και τον ΚΑΟΔ, στον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, παραμονές της αναμέτρησης με την Φενέρ, για την πρώτη αγωνιστική του Top16 της Euroleague, τόνισε πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, ενώ δήλωσε έτοιμος να καλύψει και το κενό του τραυματία Πέτγουεϊ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πάουερ φόργουορντ των Πρωταθλητών Ευρώπης:

«Είναι επιβεβλημένο να βγάλουμε από το μυαλό μας τις δύο ήττες. Όλες οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα και πρέπει μεταξύ μας στα αποδυτήρια να βρούμε τι έφταιξε και να το ξεπεράσουμε. Προσπαθούμε να βελτιώσουμε όλους τους τομείς του παιχνιδιού μας στις προπονήσεις. Δουλεύουμε πάντα σε υψηλό ρυθμό και νομίζω ότι πρέπει να δείξουμε μεγαλύτερη προσήλωση στα ριμπάουντ και να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια. Μεγάλος στόχος είναι να περάσουμε στους οκτώ και για να τα καταφέρουμε πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Όσο για το αν είναι έτοιμος να σηκώσει το βάρος της απουσίας του Πέτγουεϊ στη θέση «4»;

«Οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η χρονιά είναι μεγάλη. Θα ήταν καλύτερα να τον έχω μαζί μου, αλλά φυσικά και θα προσπαθήσω να παίξω και για αυτόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: