Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Μαντούρο κι έπεται συνέχεια!

Ολοκληρώνεται σήμερα η μεταγραφή του Χέντβιγκες Μαντούρο στον ΠΑΟΚ εφόσον περάσει τα ιατρικά τεστ, αλλά ακολουθούν κι άλλες μεταγραφές. «Ανοιχτό» του Ενό, πάει και για φορ ο «Δικέφαλος του Βορρά».

Μαντούρο κι έπεται συνέχεια
Μέσα στη μέρα αναμένεται να οριστικοποιηθεί η μετακίνηση του Χέντβιγκες Μαντούρο στον ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός μεσοαμυντικός είναι από χθες στη Θεσσαλονίκη, έχει συμφωνήσει σε όλα με το «Δικέφαλο του Βορρά» και απομένει να ολοκληρώσει σήμερα τις ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει για δυόμισι ή τρία χρόνια. Το πρόβλημα που είχε παρουσιάσει το 2012 στην καρδιά είναι που υποχρεώνει τους ανθρώπους της ομάδας να είναι σχολαστικοί με την περίπτωση του 29χρονου άσου, αλλά όλα δείχνουν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Ο Μαντούρο αν και προέρχεται από αγωνιστική απραξία με μόλις μία συμμετοχή κι αυτή στις 8 Αυγούστου για το Europa League φέτος, δηλώνει έτοιμος να προσφέρει άμεσα. Προορίζεται για τη θέση του αμυντικού χαφ, αν και κατά το παρελθόν έχει χρησιμοποιηθεί και σαν στόπερ.

Ανοιχτό του Ενό, πάει και για φορ

Οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ δεν θα σταματήσουν στον Μαντούρο. Πληροφορίες αναφέρουν πως παρά την απόκτηση του Ολλανδού μεσοαμυντικού, παραμένει ανοιχτή η υπόθεση του Εγιόνγκ Ενό, αν και οι δυο τους αγωνίζονται στην ίδια θέση. Το θέμα με τον Καμερουνέζο μέσο του Άγιαξ, που διεκδικείται και από άλλες ομάδες, θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες. Παράλληλα ο Χουμπ Στέφενς έχει ζητήσει την απόκτηση φορ (στην Ιταλία γράφτηκε για τον Ματέο Αρντεμάνι αλλά δεν επιβεβαιώνεται), πιθανώς και στόπερ αλλά και μεσοεπιθετικού.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: