Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Δώνης καλεί «Φύτα»

Την περίπτωση του Σωκράτη Φυτανίδη εξετάζουν στον ΑΠΟΕΛ. Πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόταση από τους Κύπριους στον Ατρόμητο.

Δώνης καλεί «Φύτα»
Λίγες μέρες μετά την απόκτηση του Χρήστου Πιπίνη, ο ΑΠΟΕΛ κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη αμυντικού από την Ελλάδα και την Σούπερ Λίγκα. Ο λόγος για τον Σωκράτη Φυτανίδη.

Ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος είναι τεχνικός των «κιτρινομπλε» ξέρει τον παίκτη από την κοινή τους θητεία στο Περιστέρι και τον Ατρόμητο, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόταση που έχει φτάσει στα γραφεία του συλλόγου.

Θυμίζουμε πως το περασμένο καλοκαίρι ο έμπειρος αμυντικός εξαργύρωσε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με το «αστέρι» στο στήθος, οι οποίες τον έφεραν μέχρι και στην Εθνική ομάδα, υπογράφοντας νέο τετραετές συμβόλαιο.

Ωστόσο, με εμφανή την έλλειψη ενός δεξιού μπακ, ο «Φύτα» αναγκάστηκε να παίξει πολλές φορές εκεί, κάτι το οποίο δεν έβρισκε σύμφωνο τον παίκτη. Οι σχέσεις παίκτη-προπονητή δεν είναι και οι καλύτερες, με τον Φυτανίδη να «πληρώνει» το μάρμαρο και να μένει σε πολλά παιχνίδια στον πάγκο.

Έτσι, μετά από αυτές τις εξελίξεις, δεν αποκλείεται ο Ατρόμητος, να απαντήσει θετικά στην πρόταση που φέρεται να έχει φτάσει σε «κυανόλευκα» χέρια. Είναι δεδομένο, πως τις επόμενες ημέρες, αναμένονται οριστικές εξελίξεις για το μέλλον του παίκτη στο Περιστέρι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: