Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

«Νίκη για να κοιτάμε διαφορετικά το μέλλον»

Αποφασισμένοι να πάρουν το… τρίποντο κόντρα στην Ξάνθη είναι στον Πανθρακικό, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

«Νίκη για να κοιτάμε διαφορετικά το μέλλον»
Το… ελ θράκικο περιμένουν πως και πως στον Πανθρακικό, ο οποίος στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσουν την Ξάνθη.

Τους τρεις βαθμούς θέλει η ομάδα της Κομοτηνής, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ώστε να απομακρυνθούν περισσότερο από τη ζώνη υποβιβασμού και να συνεχίσουν με άλλον αέρα στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ο Παπαγεωργίου τόνισε πως θα έχουν δύσκολο έργο, δεδομένου ότι η Ξάνθη θέλει τη νίκη για να αφήσει πίσω της τα άσχημα αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova

Για τον Πανθρακικό και τον αγώνα με την Ξάνθη:

«Περιμένουμε πως και πως το παιχνίδι με την Ξάνθη, είναι ένα ματς που θέλουμε όλοι να παίξουμε. Θα έχει παραπάνω κόσμο στο γήπεδο και νομίζω θα υπάρχει ωραίο κλίμα στην πόλη. Πιστεύω να παρουσιαστούμε κι εμείς αρκετά καλοί για να πάρουμε τη νίκη.

Ο κόσμος θέλει τη νίκη για να το χαρεί περισσότερο και θα προσπαθήσουμε να τους δώσουμε χαρά.

Ο στόχος μας είναι να σώσουμε την κατηγορία. Αν πάρουμε το ματς με την Ξάνθη θα απομακρυνθούμε ακόμα περισσότερο από τη ζώνη και θα κοιτάμε διαφορετικά το μέλλον.

Η Ξάνθη θα θέλει το παιχνίδι όσο κι εμείς. Δεν ξεκίνησαν καλά το 2014 και ίσως είναι πιο αποφασισμένοι για να πάρουν του ματς αλλά να είμαστε αυτοί που πρέπει θα πανηγυρίσουμε τους τρεις πόντους.

Έχουμε καλή ψυχολογία και είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Αν βρούμε ρυθμό θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Ο ρυθμός και η θέληση θα είναι τα δύο κλειδιά για να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: