Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ο Ίβκοβιτς βρήκε ομάδα, ψάχνει παίκτες!!

Πού βρίσκεται ο «Ντούντα» και γιατί όλοι πιστεύουν πως πολύ σύντομα θα είναι και πάλι σε πάγκο; Ποια θα είναι η ομάδα και ποιες μεταγραφές θέλει; Η απάντηση στον sportdog! Χαμός γίνεται από την Παρασκευή το βράδυ στην Τουρκία, καθώς ο Ντούσαν Ίβκοβιτς βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη! Η άφιξη του στην γειτονική χώρα, όπως ήταν λογικό, φούντωσε και πάλι τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέψει στους πάγκους για την Εφες, με τον Αγγέλου να προετοιμάζει το έδαφος με την παρουσία του στην ομάδα εδώ και λίγες ημέρες.
Βέβαια, όπως γράφει η στήλη «Sdog Pick n' Scroll», ο Ντούντα ταξίδεψε στην Τουρκία για το ετήσιο πάρτι της οικογένειας Ομπράντοβιτς, το οποίο μάλιστα δεν χάλασε παρά την ήττα της Φενερ από τη Μπαρτσελόνα την Πέμπτη.
Παρόλα αυτά, στην Τουρκία το έχουν σίγουρο πως ο Ίβκοβιτς συνδύασε το ταξίδι για το πάρτι, με συναντήσεις και επαφές για το «χτίσιμο» της νέας Εφες! Μάλιστα άρχισαν να κυκλοφορούν και ονόματα για μεταγραφές. Πιτσιρίκια από Τουρκία φέρονται ως στόχοι της νέας Εφες που θέλει και δυο Σερβόπουλα απο την Mega Vizura, την ομαδα του γνωστού μάνατζερ Misko Raznatovic!
Και αφού αναφερθήκαμε σε μεταγραφές, να προσθέσουμε πως παίκτες ψάχνει και ο Ομπράντοβιτς για την Φενέρ! Μόνο που ο Ζοτς δεν έχει την άνεση του κουμπάρου του. Ο χρόνος τον πιέζει, ψάχνει γκαρντ και δεν βρίσκει πουθενά. Η εμφάνιση στο ΣΕΦ και η ήττα από την Μπαρτσελόνα έδειξαν πως ό,τι κι αν γίνει, πρέπει να βρει έναν «κοντό» σίγουρα, ίσως και 4αρι...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: