Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

«Ψάχνεται» για τερματοφύλακα!!

Έτοιμοι για παν ενδεχόμενο θέλουν να είναι στον ΠΑΟΚ, αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου φέρονται να βρίσκονται σε αναζήτηση τερματοφύλακα. Σενάρια για την ενίσχυση της επίθεσης της ομάδας.

«Ψάχνεται» για τερματοφύλακα
Έντονα δυσαρεστημένος από τις δηλώσεις του Χουμπ Στέφες μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδας παρουσιάζεται ο Σανθ Χακόμπο.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας ήρθε σε επαφή με τη διοίκηση του συλλόγου, ζητώντας να μάθει ποιο είναι το μέλλον του στην ομάδα.

Εκείνο που ειπώθηκε ήταν πως κανείς δεν μπορεί να παρέμβει στις αποφάσεις του Ολλανδού τεχνικού, με τους ιθύνοντες της ομάδας να διαπιστώνουν πως ο Χακόμπο δεν έχει μετανιώσει ακόμη για το πειθαρχικό του παράπτωμα.

Θέλοντας να είναι έτοιμοι για παν ενδεχόμενο και με τα παραπάνω δεδομένα, οι Θεσσαλονικείς φέρονται να αναζητούν λύσεις για τα γκολπόστ.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Παναγιώτη Γλύκου, όμως αν φύγει ο Ισπανός πορτιέρο, τότε θα πρέπει να βρεθεί ακόμη ένας για να πλαισιώσει τον διεθνή γκολκίπερ και τον 25χρονο Γιακουμή.

Όσον αφορά τα ουγγρικά δημοσιεύματα που θέλουν τον ΠΑΟΚ να εξετάζει την περίπτωση του Μάρτον Φούλοπ, από τη διοίκηση δεν επιβεβαιώθηκε η συγκεκριμένη πληροφορία, όμως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος τι θα συμβεί στο μέλλον του.

Εν τω μεταξύ, εκείνο που απασχολεί τον Στέφενς και τους διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ είναι να ενισχυθεί η επίθεση της ομάδας μέσα στον Γενάρη. Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, οι Θεσσαλονικείς μιλούν για 1-2 περιπτώσεις, αλλά δύσκολα να υπάρξει εξέλιξη σήμερα-αύριο.

Συγκεκριμένα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» φέρονται να επιθυμούν να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή με συμβόλαιο για χρόνια, αλλά αν δεν βρουν κάτι αξιόλογο και σίγουρο, ίσως και να οδηγηθούν σε λύση δανεισμού. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: