Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

«Τώρα έχουμε άλλον αέρα»

Τη νίκη θέλουν στον Απόλλωνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Τάσος Τσοκάνης. «Αυτά τα ματς στην έδρα σου δεν πρέπει να τα χάνεις», τόνισε.

«Τώρα έχουμε άλλον αέρα»
Στην καλή ψυχολογία του Απόλλωνα μετά την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, αλλά και με τα καλά αποτελέσματα που έχει πάρει κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος αναφέρθηκε ο Τάσος Τσοκάνης.

Ο μέσος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» χαρακτήρισε τον ΠΑΣ Γιάννινα έναν ποιοτικό αντίπαλο ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, επισημαίνοντας πως το κλειδί για τον εν λόγω αγώνα θα είναι να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ.

Ακόμη, τόνισε πως στόχος της ομάδας είναι να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται και αυτό θα το υλοποιήσει αν δεν χάνει βαθμούς στην έδρα της.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τον Απόλλωνα και το ματς κόντρα στον ΠΑΣ:
«Η ομάδα πάει πολύ καλά, έχουμε βρει τα πατήματά μας στο γήπεδο και έχουμε πάρει αποτελέσματα με ομάδες που δεν το περίμενε κανείς. Έχουμε δύσκολο ματς με τον ΠΑΣ, μια πολύ ποιοτική ομάδα. Θα στοχεύσει στις αντεπιθέσεις και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, θέλει δύναμη και πάθος, χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και ελπίζω στο τέλος να τα καταφέρουμε.

Θα προσπαθήσουμε για ένα γρήγορο γκολ όπως και με τον Άρη. Αν γίνει αυτό τότε θα μπούμε με άλλον αέρα στο παιχνίδι, ο ΠΑΣ θα ανοιχτεί και θα μπορέσουμε να χτυπήσουμε το ματς.

Η άνοδός μας έχει να κάνει με την ψυχολογία της ομάδας. Με τα καλά αποτελέσματα που έχουμε κάνει πήραμε άλλον αέρα.

Θα έχουμε στο πλευρό μας τον κόσμο μας, θέλουμε να παλέψουμε για τη σωτηρία μας για να το καταφέρουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αυτά τα ματς στην έδρα σου δεν πρέπει να τα χάνεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: