Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Μαύρος: «Χρειάζεται υπομονή η ΑΕΚ»

Τη λέξη «υπομονή» την έχουν ακούσει εκατοντάδες φορές οι φίλοι της ΑΕΚ. Αυτή τη φορά όμως έχουν όλες τις προϋποθέσεις για να πιστεύουν ότι αξίζει τον κόπο. Κι αυτό επισήμανε και ο Θωμάς Μαύρος.

Μαύρος: «Χρειάζεται υπομονή η ΑΕΚ»
Στην πίστωση χρόνου που χρειάζεται κάθε ομάδα η οποία χτίζεται απ’ το μηδέν -ακόμα κι αν αυτή φορά τη φανέλα της ΑΕΚ- αναφέρθηκε ο Θωμάς Μαύρος.

Μιλώντας στη «Real News», με αφορμή την αστάθεια στην απόδοση της ομάδας, η θρυλική μορφή της «Ένωσης» τόνισε ότι «τίποτα δεν χτίζεται σε μια μέρα κι ούτε η κατηγορία είναι εύκολη».

Κι αφού εξήγησε ότι «δεν είναι τόσο τα συστήματα και οι τακτικές που παίζουν ρόλο, όσο η νοοτροπία που πρέπει να αποκτήσουν τα νέα παιδιά, η σημασία του να φοράς την φανέλα της ΑΕΚ», σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Αυτό πρέπει να καταλάβουν. Και πιστεύω ότι θα το καταλάβουν σύντομα. Δεν γίνεται από την αρχή μια νέα ομάδα να προσφέρει θέαμα, πόσω μάλλον η συγκεκριμένη που χτίζεται από το μηδέν.

Τα περίμενα αυτά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση κι ότι κάπως έτσι θα κυλούσε η χρονιά, γεγονός που δεν ευχαριστεί κανέναν, αλλά κάπου ήταν αναμενόμενο. Δυσκολίες υπάρχουν και εκτιμώ ότι σωστά δίνεται χρόνος στους παίκτες και στον προπονητή.

Με ομόνοια, πλάνο, πίστη, ηρεμία, υποστήριξη και ενωτικό πνεύμα η ομάδα θα ξαναγίνει αυτή που ήταν στο παρελθόν και καλύτερη. Ενίσχυση πάντοτε χρειάζεται, αλλά τις λεπτομέρειες τις ξέρουν διοίκηση και τεχνικό επιτελείο, αυτοί γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις ανάγκες και τα κενά που υπάρχουν, άρα και τον τρόπο για να τα καλύψουν»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: