Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Τη νίκη και τίποτε άλλο…!!

Μόνο τους τρεις βαθμούς κρατούν στον Παναθηναϊκό από τη νίκη επί του Πανιωνίου. Προβληματισμός για την καθίζηση στο β’ μέρος. Ξεκαθαρίζει για Όλσεν. Καμία ανησυχία για Αμπέντ, επανέρχεται ο Μπαϊράμι.

Τη νίκη και τίποτε άλλο…
Διπρόσωπος ήταν ο Παναθηναϊκός στη χθεσινή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (1-0) στη Λεωφόρο. Μετά από ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, όπου το γκολ του Πράνιτς έμοιαζε φτωχό για την απόδοση των «πράσινων», ακολούθησε η αγωνιστική καθίζηση της επανάληψης. Κι αν η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου δεν είχε σύμμαχο την τύχη και τη δυστοκία των «κυανέρυθρων», δεν θα έφευγε νικήτρια από το γήπεδο.

Οι άνθρωποι της ομάδας αναγνώρισαν το προβληματικό πρόσωπο του δευτέρου ημιχρόνου και κρατούν μόνο τους τρεις βαθμούς, που τους φέρνουν ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της πεντάδας και πιο κοντά στον τέταρτο Ατρόμητο, εφόσον έχει απώλειες σήμερα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η ώρα του Μπαϊράμι

Από σήμερα η προσοχή στρέφεται αρχικά στο ματς Κυπέλλου με τον Ηρακλή στα Ψαχνά, την ερχόμενη Τετάρτη, και στο… βάθος στο παιχνίδι της επόμενης Κυριακής με τη Βέροια εκτός έδρας για την 20η αγωνιστική. Το 3-0 του πρώτου αγώνα για τη φάση των «16» δίνει τη δυνατότητα στον Γιάννη Αναστασίου να δώσει ανάσες σε αρκετούς παίκτες του, ενώ την πρώτη του εμφάνιση μετά τις 29 Σεπτεμβρίου αναμένεται να κάνει ο Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός, που είχε χειρουργηθεί στη μέση και πλέον είναι 100% υγιής, θα προσπαθήσει να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Καμία ανησυχία για Αμπέντ

Ο Μεχντί Αμπέντ αποχώρησε τραυματίας στο 30ο λεπτό του χθεσινού αγώνα, αλλά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Ο Αλγερινός μέσος έχει δεχτεί ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο, θα προφυλαχθεί στο ματς του Κυπέλλου, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Βέροια που ακολουθεί λόγω καρτών, όπως και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος. Αντίθετα, επιστρέφει ο Ζέκα, πιθανότατα και ο Σίλντενφελντ, ενώ ο Πέτριτς, που χθες παρακολούθησε το ματς από την κερκίδα, αργεί ακόμη 2-3 εβδομάδες.

Ξεκαθαρίζει για Όλσεν, δύσκολα για αμυντικό

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν ο Παναθηναϊκός τελικά θα πάρει δανεικό από την Ίντερ τον 19χρονο Δανό μέσο Πάτρικ Όλσεν. Παράλληλα, οι πιθανότητες να γίνει μεταγραφή αμυντικού είναι λιγοστές, χωρίς πάντως να αποκλείεται η έκπληξη όσο υπάρχει μεταγραφική περίοδος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: