Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Βελλίδης: «Κοιτάμε το μέλλον»

Παρότι στον ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπολογίζουν τον Ντε Βινσέντι και τον Τσάβες είναι αναγκασμένοι να κυνηγήσουν τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών, όπως δήλωσε ο Μάρκος Βελλίδης στη Nova.

Βελλίδης: «Κοιτάμε το μέλλον»
Δεν πρέπει να σταθούν στις απουσίες των Ντε Βινσέντι και Τσάβες στον ΠΑΣ Γιάννινα, αν και πρόκειται για δύο αρκετά ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, όπως δήλωσε ο Μάρκος Βελλίδης.

Ο 26χρονος τερματοφύλακας υποστήριξε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του καλούνται να παλέψουν για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάρκος Βελλίδης στο Novasports

Για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα:

«Κάθε παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο καθώς όλες οι ομάδες πηγαίνουν για τη νίκη. Προερχόμαστε από μία νευρική εμφάνιση, ένα κακό αποτέλεσμα και μας έλειπαν πράγματα καθώς δεν είχαμε ηρεμία. Θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παλεύει κάθε παιχνίδι και μακάρι να είμαστε εμείς οι νικητές».

Για την εκτός έδρας πορεία της ομάδας:

«Τα παιδιά που ήρθαν, ήρθαν για να βοηθήσουν. Μας έχουν φύγει δύο αρκετά ποιοτικοί παίκτες αλλά δεν στεκόμαστε εκεί και κοιτάμε το μέλλον. Εάν ακούσουμε αυτά που θα μας πει ο προπονητής μας θα είμαστε εμείς οι νικητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια: