Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Θέλει τον Εσιέν η Μίλαν!!

essien-453228
Ο Μίκαελ Εσιέν φαίνεται να έχει στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μίλαν, με τον Γκανέζο μέσο να μην είναι στις βασικές επιλογές του Μουρίνιο στην Τσέλσι.
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, βασικός στόχος στην παρούσα φάση είναι ο Εσιέν της Τσέλσι,  με την “Gazzetta dello Sport” να υποστηρίζει πως η Μίλαν θα ζητήσει να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού μέχρι τον Ιούνιο.
Ο παίκτης έχει μεν συμβόλαιο μέχρι το 2015 στην Τσέλσι και ο Μουρίνιο είναι ο άνθρωπος που τον πήρε μαζί του όταν έφυγε από τη Ρεάλ, ωστόσο το γεγονός ότι έμεινε εκτός λίστας των “μπλε” για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα καλό “χαρτί” στα χέρια της Μίλαν για να τον κάνει δικό της.
Η Μίλαν θέλει να καλύψει την τρύπα που έχει στο κέντρο της ενόψει των αναμετρήσεων με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την φάση των 16 του Tσάμπιονς Λιγκ. Με δεδομένο μάλιστα ότι Μουντάρι και Μοντολίβο χάνουν το πρώτο ραντεβού λόγω τιμωρίας (ο δεύτερος χάνει και τα δύο ματς), στόχος των “ροσονέρι” είναι να αποκτήσουν έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή ο οποίος να έχει όμως το δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση.
Ερωτηθείς για τον Εσιέν την Παρασκευή (10/1), ο Αντριάνο Γκαλιάνι δεν θέλησε να ρίξει φως στο μυστήριο λέγοντας:
“Είναι μία στιγμή όπου υπάρχουν χιλιάδες τηλεφωνήματα, τώρα που δεν υπάρχει ο Αριέντο όλοι τηλεφωνούν σε εμένα.
Πρόκειται για μία μεταγραφική αγορά όπου θα μετακινηθούν πολλοί παίκτες, πολλοί θέλουν να αλλάξουν ομάδα και σύλλογοι είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν.
Για τον Εσιέν δεν υπάρχει κάποια ανοιχτή διαπραγμάτευση, εάν όμως έρθει ένας μέσος θα πρέπει σίγουρα να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: