Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

«Ή βρείτε λύση ή παραιτηθείτε»

Σε οριακό σημείο έχουν φτάσει οι σχέσεις των παικτών του Παναρκαδικού με την διοίκηση της ομάδας. Απειλούν με αποχή οι παίκτες.

«Ή βρείτε λύση ή παραιτηθείτε»
Η κατάσταση στον Παναρκαδικό πάει από το κακό στο χειρότερο. Μετά τις παραιτήσεις προσώπων από το Δ.Σ. αλλά και την γνωστοποίηση πως ο Δημήτρης Παυλής δεν έχει πρόθεση να στηρίξει την ομάδα οικονομικά.

Το Σάββατο ήρθε και η αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές. Με ανακοίνωση που εξέδωσαν, τονίζουν πως θα αγωνιστούν κανονικά την Κυριακή κόντρα στον Άρη Αιτωλικού, όμως από την Δευτέρα περιμένουν εξελίξεις, αναφορικά με το διοικητικό μέλλον της ιστορικής ομάδας της Αρκαδίας.

Η ανακοίνωση των παικτών:

Ύστερα από τα γεγονότα που διαδραματίζονται στην ομάδα μας ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο., ποδοσφαιριστές και προπονητές θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους αγνούς φιλάθλους ότι η επόμενη ημέρα ίσως να μην μας βρει στα αποδυτήρια της ομάδας και τούτο δεν θα οφείλεται σε εμάς αλλά στο τρόπο που λειτουργεί η υπάρχουσα διοίκηση.

Θεωρούμε χρέος πρώτα από όλα στους εαυτούς μας και στον ιστορικό μας σύλλογο να μην επιτρέψουμε την κατρακύλα της ομάδας και την διάλυσή της. Υπηρετούμε όλοι μας το σύλλογο θέλοντας αφενός μεν να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας και τις φιλοδοξίες μας και αφετέρου να πετύχουμε την αγωνιστική αναβάθμιση του συλλόγου όπως καταφέραμε την περασμένη χρονιά ανεβάζοντάς την στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες.

Παρόλα αυτά ο κ.Παυλής και η φετινή Διοίκηση εδώ και έξι μήνες μας εμπαίζουν, μας μειώνουν και μας έχουν με τη συμπεριφορά τους οδηγήσει σε σύλλογο χωρίς αξιοπρέπεια.

Εμείς όμως οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές θα λειτουργήσουμε για μία ακόμη φορά ως σύνολο που διέπεται από αγάπη, συναδελφικότητα, αλληλοσεβασμό και πάνω από όλα με ήθος για να μην αφήσουμε την ομάδα να διαλυθεί στα χέρια μας. Θα αγωνιστούμε την Κυριακή 12/01/2014 και ώρα 15.00 αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Άρη Αιτωλικού με μοναδικό σκοπό την νίκη ανταποκρινόμενοι στο καθήκον μας.

Στέλνουμε μήνυμα στη διοίκηση της ομάδας να αναλογιστεί το μέγεθος των ευθυνών της, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να αγωνιστεί όπως και εμείς αγωνιζόμαστε στο γήπεδο και καθημερινά στις προπονήσεις ώστε να βρει βιώσιμη λύση για την λειτουργία της ομάδας. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε προς το σκοπό αυτό. Διαφορετικά από την Δευτέρα 13/01/2014 θα απέχουμε από τις υποχρεώσεις μας περιμένοντας τις όποιες εξελίξεις.

Αν αποδειχτεί για ακόμη μία φορά ότι είστε ανεπαρκείς να βρείτε λύση μην κρατάτε όμηρο την ομάδα, μην την οδηγείτε με τη στάση σας στο γκρεμό, λυτρώστε την, σας παρακαλούμε πολύ με όση ευγένεια μας έχει απομείνει, με την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ σας η οποία ίσως να δρομολογήσει κάποιες θετικές εξελίξεις για την ομάδα που αγαπάμε.

Υ.Γ. : Θα θέλαμε να επισημάνουμε την έμπρακτη στήριξη και την υπευθυνότητα δύο ανθρώπων, του κ.Αργύρη Κωστούρου και του κ.Νώντα Ψυχογιού που είναι παρόντες και αρωγοί στις προσπάθειές μας.

Με εκτίμηση,
Προπονητές – Ποδοσφαιριστές
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: