Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

«Κλείνει» (και) Κολοβέτσιο!

Έτοιμη να προχωρήσει στην απόκτηση Δημήτρη Κολοβέτσιου είναι η ΑΕΚ για την μεταγραφή που μπορεί να αγγίξει τις 650.000 ευρώ. Τι γίνεται με τους Κουρμπέλη, Λαμπρόπουλο και… Μόρα.

«Κλείνει» (και) Κολοβέτσιο
Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου από την ΑΕΚ, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Το όνομα του 23χρονου κεντρικού αμυντικού του ΠΑΣ Γιάννινα βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό στη σχετική λίστα της «Ένωσης», η οποία παρουσιάζεται έτοιμη να τον εντάξει στο δυναμικό της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο «δικέφαλος» φέρεται να έχει συμφωνήσει με την πλευρά του παίκτη για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας που θα φτάσει τις 400.000 ευρώ, ενώ ετοιμάζεται να πληρώσει και τη ρήτρα που υπάρχει με τους Ηπειρώτες.

Συγκεκριμένα, ο Κολοβέτσιος είχε ανανεώσει πριν από καιρό το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ και αν μία ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της, χρειάζεται να καταβάλει το ποσό 250.000 ευρώ.

Στην κουβέντα, πάντως, ανάμεσα στους δύο συλλόγους, ίσως πέσει και το ποσό που θα δοθεί στην ομάδα των Ιωαννίνων, με αντάλλαγμα π.χ. ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Κολοβέτσιος αποτελεί τη δεύτερη προσθήκη στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο για την άμυνα, αφού υπάρχει συμφωνία και με τον Γιώργο Σαρρη του Εργοτέλη. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν άλλες τρεις περιπτώσεις που θα μπορούσαν να ενισχύσουν ακόμη περισσότερα την ΑΕΚ στα μετόπισθεν. Πρόκειται για τους Κουρμπέλη, Λαμπρόπουλο και Μόρα.

Η υπόθεση του Δημήτρη Κουρμπέλη είναι και εκείνη ιδιαίτερα προχωρημένη, αφού υπάρχουν επαφές με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο 20χρονος στόπερ φέρεται να επιθυμεί να ενταχθεί στο ρόστερ της «Ένωσης» και απομένει η θετική απάντηση των Αρκάδων για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Όσον αφορά τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο ίδιος δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί του χρόνου στην ΑΕΚ αλλά υπάρχει το θέμα του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο. Αν τελικά ο 24χρονος παίκτης μείνει ελεύθερος, τότε σε χρόνο ρεκόρ μπορεί να ανακοινωθεί από τον «Δικέφαλο».

Τέλος, ο Βαγγέλης Μόρας άφησε πρόσφατα, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο παίκτης δεν έχει κρούση από την ΑΕΚ, αλλά ένα θέμα είναι το υψηλό κασέ του. Στα 33 του έχει μεγάλη εμπειρία. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: