Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Παναγόπουλος: «Δείξαμε ότι μπορούμε αλλά…»

Ικανοποιημένος από την εικόνα, αλλά απογοητευμένος από το αποτέλεσμα ήταν ο προπονητής του Πανιωνίου, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος στάθηκε και στην τύχη.

Παναγόπουλος: «Δείξαμε ότι μπορούμε αλλά…»
Η εμφάνιση του Πανιωνίου, στο δεύτερο ημίχρονο άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή της ομάδας, Κωνσταντίνο Παναγόπουλο. Ο νεαρός τεχνικός μίλησε για ικανότητα των παικτών του να «χτυπάνε» τέτοια παιχνίδια, ωστόσο στάθηκε και στην τύχη, η οποία δεν ήταν μαζί τους.

Αναλυτικά ο Παναγόπουλος ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εξαιρετική εικόνα δύο μέρες μετά το άτυχο αποτέλεσμα στο κύπελλο. Σκύψαμε το κεφάλι, αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα και αυτά τα παιδιά έδειξαν πως η πειθαρχία και η δουλειά θα σου δώσει αυτό που θέλεις. Μπήκαμε μουδιασμένοι και θέλαμε να δώσουμε χώρο στον Παναθηναϊκό. Δεχθήκαμε απειλή μόνο από τα άκρα και στο ημίχρονο έβαλα για πρώτη φορά τις φωνές. Για το δεύτερο ημίχρονο είχαμε δύο δοκάρια, ένα χαμένο πέναλτι και στο ημίχρονο υπήρχαμε μόνο εμείς. Φεύγουμε με σκυμμένο κεφάλι γιατί αξίζαμε τους βαθμούς. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν μόνο τα δεδομένα και αυτά λένε ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0»

Αν ήταν δική του εντολή ο Λάσνικ να εκτελέσει το πέναλτι: «Δεν υπήρξε εντολή. Ήταν το τρίτο σερί πέναλτι που χάνεται. Νομίζω ότι είναι μια κακή συγκυρία. Θα ήταν άλλο ματς αν είχαμε ισοφαρίσει».

Για το τι είπε στο ημίχρονο: «Νομίζω ότι σε κάθε ματς όλα κρίνονται από τους παίκτες. Εγώ τους είπα ότι είναι αυτοί που θα το πάρουν. Δεν ήμασταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά είχαμε ατολμία. Ήταν απλά μια αφύπνιση»

Για το ρόμβο του Παναθηναϊκού: «Όπως ξέρετε τα συστήματα δεν λένε τίποτα από μόνα τους. Περιμέναμε δύο επιθετικούς αλλά και εμείς είχαμε το πλάνο μας. Ο Πανιώνιος στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε 3-4-3 για να πάρει αυτό που άξιζε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: