Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

«Μιλάει με Φούλοπ ο ΠΑΟΚ»

Την περίπτωση του Μάρτον Φούλοπ εξετάζει ο ΠΑΟΚ, αν πιστέψουμε τα Μέσα της Ουγγαρίας. Για προχωρημένες συζητήσεις με τον πρώην τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, κάνουν λόγο οι συμπατριώτες του.

«Μιλάει με Φούλοπ ο ΠΑΟΚ»
Η κατάσταση με τον Σανθ Χακόμπο δείχνει να φτάνει στο απροχώρητο στον ΠΑΟΚ, με τον παίκτη να είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου. Αυτό, ενδεχομένως να αναγκάσει την ομάδα του Χουμπ Στέφενς να κινηθεί για τερματοφύλακα.

Και κάπου εδώ κολλάει το δημοσίευμα της www.nemzetisport.hu, από την Ουγγαρία, που κάνει λόγο για προχωρημένες επαφές του ΠΑΟΚ με τον Μάρτον Φούλοπ.

Ο πανύψηλος και ικανός τερματοφύλακας, αγωνίστηκε στον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη σεζόν, απ’ όπου αποχώρησε, όταν και διαπιστώθηκε πως έχει καρκίνο στο χέρι. Ευτυχώς, όλα με την υγεία του εξελίχθηκαν ομαλά και ο ίδιος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Αν, λοιπόν, πιστέψουμε το δημοσίευμα από την πατρίδα του παίκτη, δεν αποκλείεται, μετά τον Χακόμπο, ο ΠΑΟΚ να πάρει και άλλον τερματοφύλακα που έχει περάσει από την Τρίπολη, όπως ο Ισπανός. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: