Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Πίτσος: «Να αλλάξουμε την κατάσταση»

Σίγουρος πως οι παίκτες του Εργοτέλη μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας, έπειτα από τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα, εμφανίστηκε ο Μηνάς Πίτσος μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό.

Πίτσος: «Να αλλάξουμε την κατάσταση»
Απογοητευμένος από την ήττα του Εργοτέλη στη Βοιωτία απέναντι στον Λεβαδειακό εμφανίστηκε ο Μηνάς Πίτσος. Ο μπακ των Κρητικών αναφέρθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας του τη στιγμή που δέχτηκε τα γκολ και παράλληλα εμφανίστηκε σίγουρος πως μπορεί να ανατραπεί η άσχημη κατάσταση.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Nova:

«Είναι ένα φαινόμενο που παρουσιάζετε σε όλα τα παιχνίδια μας, σχεδόν. Μπαίνουμε καλά, κάνουμε ευκαιρίες αλλά εμείς δεχόμαστε πρώτοι γκολ. Και με τον Λεβαδειακό αρχίσαμε καλά. Είχαμε για 25 λεπτά τον έλεγχο και δημιουργήσαμε στιγμές, μην αφήνοντας τον αντίπαλο να παίξει σωστό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς δεχτήκαμε το γκολ και μετά ήταν αρκετά δύσκολο ν΄ ανατρέψουμε την κατάσταση. Γενικά μόνο εμείς μπορούμε ν΄ αλλάξουμε τα πράγματα. Η τύχη δεν είναι με το μέρος μας. Κάποιες φορές εμείς δημιουργούμε την τύχη μας. Δεν παίρνουμε τους πόντους που αξίζουμε. Σκεφτόμαστε τα οκτώ ματς χωρίς νίκη, αλλά δεν μας επηρεάζει αυτό στην ψυχολογία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: