Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Φλεβαράκης: «Καλύτερα στο δεύτερο γύρο»

Τα Τρίκαλα πάλεψαν μέχρι το τέλος και το ματς με τον ΚΑΟΔ όμως γνώρισαν την ήττα, στο τελευταίο ματς του Α’ γύρου με τον Κώστα Φλεβαράκη να ευελπιστεί σε καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια της Α1.

Φλεβαράκης: «Καλύτερα στο δεύτερο γύρο»
Στην τελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου (13η) της Α1 μπάσκετ των ανδρών, τα Τρίκαλα ηττήθηκαν στη Δράμα από την τοπική ομάδα καθώς δεν άντεξαν μέχρι το τέλος. Ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Κώστα Φλεβαράκης, πιστεύει στην ομάδα και ελπίζει πως στη συνέχεια θα τα καταφέρει καλύτερα.

«Δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας και να καλύψουμε την απουσία του Ματαλόν, που είναι σημαντικός για μας. Για 36-37 λεπτά είχαμε τύχη, ήμασταν μέσα στον αγώνα, στο τέλος όμως ο ΚΑΟΔ πήγε σε μεγάλες επιθέσεις, σκόραρε στο τέλος και εκεί κρίθηκε το παιχνίδι. Δυστυχώς παλέψαμε σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε μια νίκη. Μας πληγώνει αυτό, ελπίζουμε στον δεύτερο γύρο να τα καταφέρουμε καλύτερα», ήταν τα λόγια του κόουτς της θεσσαλικής ομάδας.

Από την πλευρά των παικτών των Τρικάλων, ο Στέλιος Γιαννούλης, είπε: «Το παλέψαμε το παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος. Θα κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια στο Β΄ γύρο για να πετύχουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και να κερδίσουμε και εκτός έδρας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Φλεβαράκη που μου έδωσε την ευκαιρία να πάρω λεπτά συμμετοχής στην Α1».

Δεν υπάρχουν σχόλια: