Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

«Οι παίκτες μου είναι μάγκες με κεφαλαία γράμματα»

Τους παίκτες του επαίνεσε ο Γιώργος Σκαραφίγκας παρά την ήττα του Πανελευσινιακού από την Κηφισιά, ενώ στάθηκε και στη διαιτησία του αγώνα.

«Οι παίκτες μου είναι μάγκες με κεφαλαία γράμματα»
Ο Πανελευσινιακός ηττήθηκε από τη Νέα Κηφισιά για τη 12η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών. Ο τεχνικός της ομάδας πάντως, Γιώργος Σκαραφίγκας απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του ενώ άφησε αιχμές για τη διαιτησία.

«Σήμερα θα μακρηγορήσω λίγο. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Κηφισιάς! Ο Ηλίας κάνει πολύ καλή δουλειά και νομίζω ότι έχουμε βίους παράλληλους. Μοιάζουμε τόσο στο οργανωτικό μας πλάνο όσο και στο προπονητικό μας πλάνο. Από κει και πέρα θέλω να πω πως οι παίκτες μου είναι μάγκες με κεφαλαία γράμματα και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όχι τόσο για την εμφάνιση όσο για αυτά που τραβάνε τον τελευταίο καιρό και το αντιμετωπίζουν με πολύ καλό τρόπο σε όλα τα παιχνίδια.

Θέλω να σταθώ σε κάποια πράγματα και κάποιους ανθρώπους που γύρισαν το μπάσκετ πολλά χρόνια πίσω χωρίς να ρίχνω μομφή για την ομάδα της Κηφισιάς που δεν έχουμε κανέναν πρόβλημα. Είναι ντροπή να υπάρχουν τραμπουκισμοί και προπηλακισμοί και διαιτητικές μ@....ες να μην πω και τίποτα άλλο, ανάμεσα σε δύο υγιή σωματεία. Η Κηφισιά δεν έχει ανάγκη κανένα να την υποστηρίζει και να τη βοηθήσει έτσι…. Η Κηφισιά κέρδισε δίκαια γιατί έχει εμπειρία, οργάνωση πλάνο, έχει καλούς παίκτες καλούς προπονητές!»,
είπε αρχικά ο τεχνικός της Ελευσίνας και συνέχισε:

«Εάν υπάρχει αλλοίωση στο αποτέλεσμα δεν είναι δική μου δουλειά να το ελέγξω. Δυστυχώς κάποιοι δεν σέβονται τον ιδρώτα ούτε των δικών τους παικτών άλλα ούτε των δικών μας παικτών. Και οι δυο ομάδες πατάνε σταθερά λόγω της οργάνωσης και της ποιότητας των ομάδων. Από κει και πέρα όχι οι 7 νίκες αλλά ούτε οι 8 δεν θα φτάσουν φέτος για την παραμονή».

Εκ μέρους των παικτών του Πανελευσινιακού, ο Αντώνης Μάντζαρης, ανέφερε: «Είδαμε στο γήπεδο δυο ομάδες θεωρώ ισάξιες πάνω κάτω. Είδαμε ένα πολύ ωραίο ματς με δυο ομάδες που παίζουν μπάσκετ με όλη τη σημασία της λέξεως. Πέσανε κορμιά στο γήπεδο, ήμασταν λίγο πιο άτυχοι, λίγο πιο εύστοχη η Κηφισιά και στο τέλος πήρε μια νίκη που την άξιζε, αλλά από κει και πέρα και εμείς ήρθαμε εδώ με πολλά προβλήματα και τραυματισμούς χωρίς να έχουμε κάνει κανονική προπόνηση θεωρώ πως η εικόνα ήταν πολύ καλή. Καλή συνέχεια στην Κηφισιά και στην ομάδα μου γιατί είναι δυο ομάδες που αντιπροσωπεύουν το υγιές μπάσκετ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: