Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Τα επόμενα βήματα για την «Αγιά-Σοφιά»

Οι μπουλντόζες στη Φιλαδέλφεια συνεχίζουν καθημερινά τα πρώτα έργα. Ακόμα πιο εντατικά όμως τρέχουν οι διαδικασίες για την ανέγερση της «Αγιά-Σοφιάς». Δείτε τα επόμενα βήματα της ΑΕΚ προς το όνειρο.

Τα επόμενα βήματα για την «Αγιά-Σοφιά»
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης το έχει τονίσει σε κάθε ευκαιρία και σε όλους τους τόνους: Δεν πρέπει να χαθεί ούτε λεπτό στην ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Και σ’ αυτό το πλαίσιο συνεχίζουν να τρέχουν ανελλιπώς οι διαδικασίες για την «Αγιά-Σοφιά».

Μόλις ολοκληρωθεί λοιπόν το θέμα με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς (η οποία θα δώσει και τυπικά την έγκριση για λαϊκή συμμετοχή στη «Δικέφαλος 1924») θα δρομολογηθούν τα επόμενα βήματα για το έργο. Με ένα απ’ τα σημαντικότερα εξ αυτών να είναι η παραχώρηση στην εταιρεία, απ’ την πλευρά της Ερασιτεχνικής, των δικαιωμάτων να χρησιμοποιεί το γήπεδο. Κάτι που θα γίνει σε πανηγυρική Γ.Σ. που θα έχει ιστορικό χαρακτήρα και συμμετοχή της (διευρυμένης πλέον με τους κατόχους διαρκείας) βάσης του σωματείου.

Ζωτικής σημασίας, δε, για το έργο είναι και η ρύθμιση των πολεοδομικών όρων στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και πιο συγκεκριμένα ο νέος νόμος που θ’ αναιρέσει εκείνον που υπήρχε για το προηγούμενο πρότζεκτ του γηπέδου και θα έχει συντελεστές αυστηρά ενταγμένους στο νομικό πλαίσιο.

Αφού λοιπόν η σχετική ρύθμιση κατατεθεί τις προσεχείς μέρες στη Βουλή, θ’ αναμένεται το επόμενο σημαντικό βήμα: Το κρίσιμο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Φιλαδέλφειας που θα ψηφίσει τα υποστηρικτικά έργα της «Αγιά-Σοφιάς». Και παράλληλα ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα συνεχίσει να' χει αποκλειστικά πάνω του το θέμα της ονοματοδοσίας. Εξετάζοντας όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του μέχρι να φτάσει στο καλύτερο δυνατό deal.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: