Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Έσκασε η «βόμβα» Νάτχο!!

Το’ παν και το’ καναν! Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Μπίμπρας Νάτχο. Μέχρι το καλοκαίρι το συμβόλαιο του Ισραηλινού μέσου.

Έσκασε  η «βόμβα» Νάτχο!
Μεγάλη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε τελικά να αποσπάσει την υπογραφή του Μπίμπρας Νάτχο, έστω κι αν ο Ισραηλινός μέσος πείστηκε τελικά να υπογράψει μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μπίμπρας Νάτχο. Ο 25χρονος Ισραηλινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ, βάσει όρου στη συμφωνία, έχει τον πρώτο λόγο για τη διατήρηση του Νάτχο στο δυναμικό του και μετά το καλοκαίρι», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο 25χρονος άσος είχε μείνει ελεύθερος από τη Ρούμπιν Καζάν, μέχρι προ ημερών ήταν έτοιμος να υπογράψει στη Μίλαν, αλλά ο Κλάρενς Ζέεντορφ προτίμησε τον Μικαέλ Εσιέν και ο Νάτχο έμεινε… ξεκρέμαστος. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη και να τον κάνει δικό του ολοκληρώνοντας μια σπουδαία μεταγραφή.

Πάντως αν ο Νάτχο δικαιώσει τη φήμη του θα είναι δύσκολο (όχι όμως απίθανο) για τον ΠΑΟΚ να τον κρατήσει στις τάξεις του.

Ο Ισραηλινός μέσος είχε αγωνιστεί για τέσσερα χρόνια στην Χάποελ Τελ Αβίβ, με την οποία είχε 91 συμμετοχές και 5 τέρματα, ενώ με την Ρουμπίν Καζάν αγωνίστηκε για τρία χρόνια με 104 συμμετοχές και 21 γκολ. Συν τοις άλλοις, με τη εθνική ομάδα της χώρας του έχει 30 συμμετοχές και έχει σημειώσει 1 τέρμα.

Το βιογραφικό του Νάτχο:

«Ο Μπίμπρας Νάτχο ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Χάποελ Τελ Αβίβ, με την οποία κατέκτησε το Κύπελλο Ισραήλ το 2008, στην πρώτη του γεμάτη σεζόν στην πρώτη ομάδα. Το καλοκαίρι του 2010 κι έπειτα από τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τη Χάποελ, ο πολυσύνθετος μέσος πήρε μεταγραφή στη Ρούμπιν Καζάν.

Στη Ρωσία κατέκτησε ένα Κύπελλο (2012) κι ένα Σούπερ Καπ (2013) όντας βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας του Καζάν κι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος. Το Δεκέμβριο του 2013, το συμβόλαιο του Νάτχο με τη Ρούμπιν έληξε και ο 25χρονος μέσος επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: