Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Κουμορτζί στο Metropolis: «Μίλησα με τον Φόσεν για τον ΠΑΟΚ»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου και νυν συμπαίκτης του Γέλε Φόσεν στην Γκένκ Μπενάρντ Κουμορτζί, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», αποκαλύπτοντας πως μετέφερε στον Βέλγο επιθετικό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στις πιθανότητες να συνεχίσει ο Φόσεν την καριέρα του στην Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά

Για το γνωρίζει το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Φόσεν: «Σήμερα το πρωί είδα ρεπορτάζ σε εφημερίδες και τηλεόραση και πληροφορήθηκα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γέλε Φόσεν. Ο Φόσεν είναι ένας παίκτης γέννημα θρέμμα της Γκενκ έχει μεγαλώσει εδώ και δεν είναι εύκολο να πάρει ο ΠΑΟΚ έναν τέτοιο παίκτη, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι οικονομικού θέματος και αν ο ΠΑΟΚ καλύψει τον παίκτη οικονομικά, μπορεί να τον πάρει».

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως είχε συνομιλία μαζί του: «Μέχρι σήμερα δεν είχαμε μιλήσει για αυτό, σήμερα το πρωί όμως που είδα τα ρεπορτάζ και του τηλεφώνησα και του είπα πως ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και έχει πολύ καλή προοπτική μια τέτοια μεταγραφή. Αυτός μου είπε πως δεν ήθελε να μιλήσει για αυτό το θέμα, καθώς δεν έχει κάτι ακόμα στα χέρια του».

Για το προφίλ του παίκτη και ποιον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ θυμίζει: «Ο Φόσεν είναι ένας τοπ σκόρερ, τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους παίκτες στο Βέλγιο και μας προσφέρει τεράστια βοήθεια στα παιχνίδια που αγωνιζόμαστε. Μπορώ να τον συγκρίνω με τον Σαλπιγγίδη του ΠΑΟΚ, με την διαφορά ότι ο Σαλπιγγίδης μπορεί να παίξει στα άκρα, ενώ ο Φόσεν είναι επιθετικός περιοχής και έχει τεράστια ικανότητα στο γκολ».

Για τις σκέψεις του Φόσεν για το μέλλον:«Το έχουν συζητήσει με την Γκένκ, στο Βέλγιο έχει πετύχει τα πάντα με την Γκένκ, δεν θα πήγαινε για παράδειγμα στην Άντερλεχτ, καθώς έχει κατακτήσει πολλά, θα προτιμούσε μια ομάδα του εξωτερικού».

Για την τιμή που θα μπορούσε να πωληθεί:«Δεν έχω ενημέρωση για την τιμή του, αλλά με βάσει την αξία και το συμβόλαιο του, πιστεύω πως ο παίκτης θα πωλούνταν περίπου στα 7.000.000 ευρώ».

Για το αν μπορεί να έρθει στην Θεσσαλονίκη: «Σαφώς μπορεί να το κάνει, ο Φόσεν σκοράρει σε κάθε χρονιά πάνω από 15 γκολ και αν έχει συμπαίκτες από την Ευρώπη, νομίζω πως μπορεί να παίξει άριστα στην Ελλάδα».

Τέλος αναφέρθηκε και στον ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο να ερχόταν κάποια στιγμή στην Θεσσαλονίκη: «Είναι πολύ καλή ομάδα, θυμάμαι τους ένθερμους οπαδούς του που στηρίζουν την ομάδα. Δεν μπορώ να πω πως με ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ καθώς είμαι παίκτης της Γκενκ, αλλά αν στο μέλλον θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο με τις κατάλληλες συνθήκες, τότε θα ήταν μια πολύ καλή προοπτική για μένα»Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: