Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

«Πρεσβευτής του Ισραήλ»!

pegasus_LARGE_t_143761_105396267-610x350
Στον Arena FM 89,4  μίλησε ο Ισραηλινός προπονητής της Αζντότ, Νιρ Κλίνγκερ για την ποδοσφαιρική αξία του Μπίμπρας Νάτχο και την πιθανή μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας τον 25χρονο μέσο “πρεσβευτή του Ισραήλ στο εξωτερικό”.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Νιρ Κλίνγκερ:
Για τις φήμες στο Ισραήλ που ανέφεραν ότι ο Νάτχο θα πήγαινε στην Ιταλία: “Έμεινα έκπληκτος όταν άκουσα ότι πάει στον ΠΑΟΚ, γιατί τα ισραηλινά ΜΜΕ έλεγαν ότι οδεύει προς την Ιταλία και μάλιστα σε μεγάλη ομάδα. Δόθηκαν συνεντεύξεις από ανθρώπους της Φιορεντίνα, επιβεβαίωσαν το ενδιαφέρον για τον Νάτχο. Ακούστηκαν και κάποιες φήμες για την Μίλαν, δεν ξέρω αν ισχύουν…”.
Για την αγωνιστική ταυτότητα του Νάτχο: “Είναι μια μεγάλη μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Είναι ένας έξυπνος και ήρεμος παίκτης στην μεσαία γραμμή και παίζει και στα δύο μισά του γηπέδου. Αγωνίζεται ως 8άρι και είναι βασικός στην εθνική ομάδα του Ισραήλ. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και ταιριάζει στις φιλοδοξίες του Νάτχο, ο οποίος θα είναι ο επόμενος αρχηγός της εθνικής Ισραήλ. Είναι ένας πολυσύνθετος παίκτης, που τα κάνει όλα μέσα στο γήπεδο. Εκτελεί φάουλ, πέναλτι, όλες τις στημένες φάσεις, σκοράει, δίνει ασίστ και μαρκάρει”.
Για το αν ο Νάτχο μπορεί να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ: “Είμαι σίγουρος πως θα κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ. Είναι δυνατός χαρακτήρας και το απέδειξε στη Ρωσία, όπου είναι δύσκολο να παίξεις. Στην Ελλάδα οι καιρικές συνθήκες δεν έχουν τόσο μεγάλες διαφορές μ’ αυτές του Ισραήλ και θα καταφέρει να προσαρμοστεί πιο εύκολα. Θεωρώ ότι για τα επόμενα 2-3 χρόνια θα προοδεύσει ακόμα περισσότερο και θα αποτελέσει μια πολύ σημαντική μονάδα για τον ΠΑΟΚ”.
Για το αν ταιριάζει σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ: “Ο Νάτχο ξεκίνησε από  την Χαποέλ Τελ Αβιβ, που είναι μια ομάδα με πολλούς και φανατικούς οπαδούς και γεμάτο γήπεδο, παρόμοιο με την Τούμπα και την ενθουσιώδη ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι υποστηρικτές του ΠΑΟΚ. Είμαι βέβαιος ότι θα αρέσει αυτό το περιβάλλον στο Νάτχο”.
Για τον απόηχο της μεταγραφής στο Ισραήλ: “Ο Νάτχο είναι πρεσβευτής του Ισραήλ στο εξωτερικό, οι φίλαθλοι εδώ είναι περήφανοι γι’ αυτόν. Μετά τον Ρεβίβο και τον Μπεναγιούν είναι ένας από τους τέσσερις-πέντε παίκτες που βγήκαν από το Ισραήλ και έκαναν καριέρα. Ως χαρακτήρας είναι ήρεμος και βολικός άνθρωπος, που δεν του αρέσει να κάνει θόρυβο. Πιστέψτε με, είναι πολύ καλή μεταγραφή και πολύ καλή συμφωνία για τον ΠΑΟΚ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: