Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Στην αποστολή ο Μήτρογλου!!

Μπορεί να φύγει, μπορεί να είναι το τελευταίο του παιχνίδι, αλλά ο Κώστας Μήτρογλου προς το παρόν είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Γι’ αυτό συμπεριλήφθηκε κανονικότατα στην αποστολή για τον Ατρόμητο.

Στην αποστολή ο Μήτρογλου!
Δεν έχει σημασία που οι διαπραγματεύσεις με τη Φούλαμ για την παραχώρησή του βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Ο Κώστας Μήτρογλου είναι ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού.

Κι έστω κι αν αυτό θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων», θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Μετά τη σημερινή προπόνηση λοιπόν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη (που επικεντρώθηκε σε ασκήσεις κατοχής και ελέγχου του παιχνιδιού, σωστής κυκλοφορίας και πίεσης προς τον αντίπαλο, τακτικής, αλλά και δίτερμα όπου έγινε δουλειά στην επιθετική και την αμυντική λειτουργία) ο Ισπανός ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό ματς.

Με τον Μήτρογλου να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στις επιλογές του, σε αντίθεση με τον Σιόβα (που συνεχίζει να αναρρώνει απ’ τον τραυματισμό του) και τον Μαρκάνο (που είναι ακόμα ανέτοιμος). Για λόγους rotation, δε, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να καθαρίσει απ' το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση χωρίς τους Ρομπέρτο, Χολέβας, Παπάζογλου και Ιμπαγάσα, οι οποίοι έμειναν εκτός από τον Μίτσελ.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Ντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα, Σέποβιτς, Τόρες, Βέργος, Βούρος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: