Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

«Κάτι άλλο κρύβεται από πίσω με Γέσιτς»!

Την άποψη ότι η Νίκη Βόλου δεν μπορεί να κρατήσει τον Ιβάν Γέσιτς, που δεν θέλει να παίζει άλλο σε αυτή, εξέφρασε ο Αλέκος Βοσνιάδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Κάτι άλλο κρύβεται από πίσω με Γέσιτς»
Θέση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί από χθες με τις δηλώσεις του Ιβάν Γέσιτς, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τη Νίκη Βόλου, πήρε ο Αλέκος Βοσνιάδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν το περιμέναμε αυτό. Θα δούμε τις επόμενες μέρες πώς θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση. Πάντως, καμία ομάδα δεν θέλει να έχει στις τάξεις της παίκτη που δεν επιθυμεί να παίξει σε αυτή», τόνισε ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε:

«Εγώ, πάντως, πιστεύω ότι κάτι άλλο υπάρχει από πίσω».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αλέκος Βοσνιάδης στους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα

Για τη νίκη της Νίκης Βόλου επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς:

«Ήταν δύσκολη η νίκη μας, αφού ο Απόλλων έχει μεγάλους στόχους και θέλει να ανέβει ψηλά στη βαθμολογία. Καταφέραμε να κερδίσουμε δίκαια και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Το χρονικό σημείο που δεχθήκαμε το γκολ ήταν κρίσιμη, όμως με ηρεμία καταφέραμε να φτάσουμε στην νίκη».

Για το αν έχει ανάγκη ενίσχυσης:

«Όλες οι ομάδες που έχουν υψηλούς3 στόχους χρειάζονται ενίσχυση για να ανταπεξέρθουν στο Τετάρτη – Κυριακή. Εμείς , από την πλευρά μας, χρειαζόμαστε ενίσχυση. Έχουμε βρει τους στόχους, έχουμε κάνει επαφές και σύντομα θα κάνουμε τις τελικές συζητήσεις».

Για την αποχώρηση του Ιβάν Γέσιτς:

«Δεν το περιμέναμε αυτό. Θα δούμε τις επόμενες μέρες πώς θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση. Πάντως, καμία ομάδα δεν θέλει να έχει στις τάξεις της παίκτη που δεν επιθυμεί να παίξει σε αυτή. Αν σε ομάδες στόχων οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση, δεν πρέπει καν να το συζητάμε. Εγώ, πάντως, πιστεύω ότι κάτι άλλο υπάρχει από πίσω.

Η ανακοίνωση της διοίκησης είναι ξεκάθαρη ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο και τον στηρίζει απόλυτα. Είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής και βοηθάει με την παρουσία του την ομάδα. Είμαι ξεκάθαρος σε αυτό, επειδή όταν ένας παίκτης δεν θέλει, δεν χρειάζεται να τον πιέζεις και πολύ για να μείνει. Άλλωστε, έχουμε στόχους και θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Είμαστε μια ομάδα που θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους την άνοδο και θα παλέψουμε για αυτό».

Για τα πλέι οφ της Football League:

«Θα είναι πολύ καλές ομάδες στον όμιλο για την άνοδο και θα υπάρξουν πολλοί δυνατοί αγώνες από Τετάρτη – Κυριακή. Ο κόσμος θα δει ένα πολύ καλό πρωτάθλημα από το Μάρτιο και μετά. Μάλιστα, θα ξεπεράσει σε εικόνα το περσινό πρωτάθλημα».

Για την κατακόρυφη άνοδο της Παναχαϊκής και του Ηρακλή

«Και οι δύο ομάδες δεν είχαν ηρεμία. Είναι πολύ σημαντικό το περιβάλλον. Είναι μονόδρομος η άνοδος για αυτές τις ομάδες και χρειάζονται διοικητική ισχύ για να προστατέψουν τους παίκτες από τη δίψα των οπαδών τους.

Στον Ηρακλή ηρέμησαν μετά την πρόσληψη του κ. Όγιος, ενώ έχει 8 καλά αποτελέσματα στα τελευταία 9 παιχνίδια. Στο δεύτερο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Ηρακλής είχε πολύ καλή παρουσία για 30 λεπτά. Είναι μία πολύ δυνατά ομάδα και η Παναχαϊκή έρχεται δυνατά από κάτω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: