Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

«Πόρτες» για Μανωλά και Σάμαρη!

Δεν είναι μόνο η πρόταση της Φούλαμ για τον Μήτρογλου που έχει φτάσει στα γραφεία του Ολυμπιακού, αφού η διοίκηση φέρεται να έχει ήδη απορρίψει προσφορές για τον Μανωλά και τον Σάμαρη!

«Πόρτες» για Μανωλά και Σάμαρη
Τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στην υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φούλαμ.

Ωστόσο, ο διεθνής επιθετικός δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει απασχολήσει τους συλλόγους του εξωτερικού.

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε πως υπάρχει φιλολογικό ενδιαφέρον για τον Κώστα Μανωλά από κάποιες ομάδες, ενώ πρόσφατα ακούστηκε ότι η Μπενφίκα εξετάζει την περίπτωση του Ανδρέα Σάμαρη.

Όπως γράφει ο «Γαύρος», ιταλικός σύλλογος φέρεται να κατέθεσε πρόταση ύψους 8 εκατ. ευρώ για τον διεθνή στόπερ των Πειραιωτών. Ωστόσο, οι διοικούντες την ΠΑΕ απάντησαν αρνητικά και τόνισαν πως ο παίκτης δεν πωλείται!

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, αφού υπάρχουν οι αγώνες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός είναι στα βασικά πλάνα του Μίτσελ μετά και τον τραυματισμό του Σιόβα. Επίσης, αυτή τη στιγμή υπάρχουν οι διαπραγματεύσεις τον Μήτρογλου, ενώ είχε προηγηθεί η πώληση του Βάις στη Λεχβίγια.

Εν τω μεταξύ, στα γραφεία του συλλόγου φαίνεται πως έφτασε πρόταση και για τον Σάμαρη, η οποία ξεπερνούσε τα 4 εκατ. ευρώ και η τιμή του είναι δέκα φορές πάνω από τα χρήματα που είχαν δώσει οι νταμπλούχοι Ελλάδας στον Πανιώνιο το περασμένο καλοκαίρι.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: