Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Μουρίνιο: «Ο Ετό μπορεί να γυρίσει στην Ίντερ»

Στο τέλος της σεζόν θα δουν στην Τσέλσι τι θα γίνει με τον Σαμουέλ Ετό. Όπως τόνισε ο Ζοσέ Μουρίνιο, μπορεί να μείνει στην Αγγλία ή να πάει στη Μαγιόρκα ή ακόμα και να γυρίσει στην Ίντερ.

Μουρίνιο: «Ο Ετό μπορεί να γυρίσει στην Ίντερ»
Χαρούμενοι είναι οι άνθρωποι της Τσέλσι με την παρουσία του Σαμουέλ Ετό στην ομάδα, αλλά δεν γνωρίζουν ακόμα τι θα γίνει στο μέλλον με τον παίκτη. Όπως δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο Καμερουνέζος επιθετικός μπορεί να πάει στην Ίντερ για να κλείσει την καριέρα του.

«Είναι ένας μεγάλος παίκτης, ακόμα και αν δεν σκοράρει 25 γκολ, γιατί η συνεισφορά του στην ομάδα είναι πολύ μεγάλη. Είμαστε χαρούμενοι», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Παίζει για τίτλους. Αποφάσισε να έρθει εδώ, στην Πρέμιερ Λιγκ και στην Τσέλσι, έτσι ο Σαμουέλ απολαμβάνει την καριέρα του μέχρι το τέλος».

Ο 51χρονος προπονητής συμπλήρωσε: «Θα δούμε για το τι θα κάνει στο τέλος της σεζόν. Ίσως να θέλει να πάει στη Μαγιόρκα, όπως υποσχέθηκε στο γιο του» και κατέληξε:

«Ίσως να θέλει να μείνει μαζί μας ή να πάει να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ίντερ. Δεν χρειάζεται τίτλους, ούτε λεφτά». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: